Inloggen - Registreer  
Vacatures 1 tot 10 van 1.249: oppaswerk
ads  

Oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Haarlem
My name is Liubov. We have 3 children (Girl, 7), (Girl, 6), (Boy, 3). We are looking for a babysitter. Feel free to contact me so we can make an appointment."
- Volledige vacature bekijken

Oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - The Hague
Ik heet Даша. We hebben 1 kind Jongen, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Kinda zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Neuvoo - Enschede
Ik heet Kinda. We hebben 1 kind Jongen, 2 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Cassandra zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Neuvoo - Schinveld
Ik heet Cassandra. We hebben 2 kinderen (Jaylano, 1), (Vincenzo, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder die af en tke eens wilt oppassen. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.

Judith zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Neuvoo - Monnickendam
Ik heet Judith. We hebben 2 kinderen (Jongen, 10), (Meisje, 8). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder om oppas bij ons thuis te organiseren. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.

Bernard zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Neuvoo - Utrecht
Hoi, we zijn op zoek naar een oppas voor onze jongens zo nu en dan een avondje voor als we uitgaan. En op maandag naschoolse opvang.

Vicky zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Neuvoo - The Hague
Ik heet Vicky. We hebben 1 kind Jongen, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Judith zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Neuvoo - Haaksbergen
Ik heet Judith. We hebben 3 kinderen (Meisje, 8), (Jongen, 6), (Jongen, 3). Wij zijn af en toe op zoek naar een oppas of gastouder.

Houda zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Neuvoo - Meppel
Ik heet Houda. We hebben 4 kinderen (Meisje, 9), (Jongen, 7), (Jongen, 5), (Jongen, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Poespoes zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Neuvoo - Europoort
Hallo.Mijn naam is Bianca.Ik ben 42 jaar oud en ik heb een dochter van 20 manden.Mijn baby is prematur geboren.Ik werk 2 dagen per week en voor deze dagen ben ik op zoek naar een oppas .

Rukiye zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Neuvoo - Rotterdam
Ik heet Rukiye. We hebben 2 kinderen (Meisje, 4), (Jongen, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.

Jantien zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Neuvoo - Heemstede
Hi! Wij zijn op zoek naar een vaste oppas die het leuk vindt om op vaste dagen en soms flexibel op onze twee jongens te passen naar school. Isaac (6) en Stach (bijna 4) zijn twee supervrolijke, actieve jongens die houden van

Vacatures gerelateerd aan oppaswerk