Inloggen - Registreer  
Vacatures 1 tot 10 van 1.363: oppassen
ads  

Oppas (m/v) Gem. 7

Hlprs - Nootdorp
kunnen rekenen: afspraak is afspraak • Vriendelijk, sociaal en betrouwbaar bent Wat ga je doen als oppas? Oppassen , op kinderen van verschillende leeftijden! Ieder kind vraagt om een andere aanpak. Jij voelt dat feilloos aan en
- Volledige vacature bekijken

Oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Haarlem
My name is Liubov. We have 3 children (Girl, 7), (Girl, 6), (Boy, 3). We are looking for a babysitter. Feel free to contact me so we can make an appointment."
- Volledige vacature bekijken

Alain , zoekt kinderopvang - 6669 voor 13 mei

Top-oppas - Dodewaard
we met alle liefde doen. We zoeken iemand die minimaal 1 keer in de week kan oppassen en eventueel in de toekomst ook een keer s nachts kan oppassen . Heb je ervaring met, ofveen opleiding voor 1 of meerdere van zijn
FULL_TIME

Nederlandstalige Online Marketing Stage

Vacature Kinderopvang - Rotterdam
oppassen . Ons hechte team werkt samen om gezinnen te verbinden met geweldige oppassen , gastouders en nanny’s in 38 landen. Met al meer dan 1,5 miljoen communityleden ❤️ wereldwijd! Dit werk zou onmogelijk zijn zonder ons creatieve
INTERN

Kinda zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Neuvoo - Enschede
Ik heet Kinda. We hebben 1 kind Jongen, 2 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Cassandra zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Neuvoo - Schinveld
Ik heet Cassandra. We hebben 2 kinderen (Jaylano, 1), (Vincenzo, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder die af en tke eens wilt oppassen . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.

Judith zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Neuvoo - Monnickendam
Ik heet Judith. We hebben 2 kinderen (Jongen, 10), (Meisje, 8). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder om oppas bij ons thuis te organiseren. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.

Bernard zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Neuvoo - Utrecht
Hoi, we zijn op zoek naar een oppas voor onze jongens zo nu en dan een avondje voor als we uitgaan. En op maandag naschoolse opvang.

Vicky zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Neuvoo - The Hague
Ik heet Vicky. We hebben 1 kind Jongen, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Judith zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Neuvoo - Haaksbergen
Ik heet Judith. We hebben 3 kinderen (Meisje, 8), (Jongen, 6), (Jongen, 3). Wij zijn af en toe op zoek naar een oppas of gastouder.

Houda zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Neuvoo - Meppel
Ik heet Houda. We hebben 4 kinderen (Meisje, 9), (Jongen, 7), (Jongen, 5), (Jongen, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Poespoes zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Neuvoo - Europoort
Hallo.Mijn naam is Bianca.Ik ben 42 jaar oud en ik heb een dochter van 20 manden.Mijn baby is prematur geboren.Ik werk 2 dagen per week en voor deze dagen ben ik op zoek naar een oppas .

Vacatures gerelateerd aan oppassen