Inloggen - Registreer  

Facilitair inkoper voor 32 uur per week7 oktober

Rijnhoven - Woerden - 07-10-2019 Naar vacature  

Als facilitair inkoper ben jij van vele markten thuis. Het ene moment coördineer je zelfstandig de inkoop- en aanbestedingstrajecten, ondersteun je leveranciers en het management bij langdurige dienstverleningscontracten en verzorg je de implementatie van het natraject in de organisatie. Het andere moment denk je mee met het inkoopbeleid, de inhoud van contracten en het optimaliseren daarvan en houd je daarbij rekening met het duurzaamheidsbeleid van de organisatie. Verder zijn het doen van bestellingen, het (mede) opstellen van facilitair beleid of andere facilitairen zaken taken die onder jouw verantwoording vallen. Tot slot neem je, in verschillende rollen, deel aan projecten en heb je een goed en duidelijk beeld van wat er zich afspeelt op de markt. Met andere woorden wij zijn op zoek naar een echte regelaar, een spin in het web!

Je profiel

 • Je hebt een opleiding op MBO-niveau 4/HBO-niveau in de richting van facilitaire dienstverlening;
 • Je bent deskundig in het werken met desktop;
 • Je hebt een paar jaar werkervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur in de zorg;
 • Je beschikt over een zogenaamde “hands on mentaliteit”;
 • Verder zijn de termen dienstverlenend, relatiebeheerder en teamplayer op jouw van toepassing;
 • Tot slot ben je gewend je werk zelfstandig in te delen, ben je accuraat in je werk en communicatief vaardig;

Je werkomgeving

In het dorp Harmelen staat onze mooie en moderne locatie Vijverhof. Vijverhof is naast een fijne woonomgeving voor een deel van onze bewoners, ook de plek waar de ondersteunende diensten zijn gehuisvest. In je nieuwe functie maak je deel uit van de afdeling Wonen, Welzijn & Vastgoed. Deze afdeling is onder ander verantwoordelijk voor onderhoud van gebouwen, installaties en terreinen, catering en gastvrouwen, huishoudelijke dienst, logistiek, dagbegeleidingslocaties , activiteitenbegeleiding, inkoop, BHV. Daarnaast maakt ook de coördinatie van vrijwilligers onderdeel uit van de afdeling. Er werken ongeveer 120 enthousiaste medewerkers bij Wonen, Welzijn & Vastgoed.

De Rijnhoven

In deze functie werk je voor de hele organisatie. De Rijnhoven biedt een samenhangend, vernieuwend en professioneel pakket van wonen, welzijn, zorg en/of behandeling aan ouderen in de wijk en op diverse locaties in de regio’s Woerden, Vleuten/De Meern en Montfoort.

 

Wij bieden

 • Een leuke uitdagende baan met ruimte voor eigen initiatief;
 • Werken in een team met enthousiaste professionals;
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een salaris conform de CAO VVT ( afhankelijk van je ervaring, maximaal € 3153,90 bruto per maand (FWG 45) bij een 36-urige werkweek);
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets- en fitnessvergoedingsregeling en ruime bij- en nascholingsmogelijkheden.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Rijnhoven
Meer Facilitair inkoper voor 32 uur per week7 oktober vacatures