Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen
Dynamische sous-chefkok met organisatietalent
Als leidinggevende van een Montimarkeuken ben jij de motor achter de culinaire prestatie van een Montimarvestiging. Je bent mede aansprakelijk voor de kwaliteit van alle gerechten die binnen de vestiging worden geserveerd. Tevens is een belangrijk aspect de hygiëne van de gehele keuken en aanverwante zaken. Je bent een teamplayer pur sang en je bent het leidend voorwerp van de culinaire organisatie. Je bent een ster in plannen en organiseren en vooruitzien is een must voor een goed verloop van de dagelijkse operationele zaken.
Montimar is een Mediterraans georiënteerd restaurant. De sfeer ademt een kruising tussen een Franse Brasserie en een Spaanse Meson.
Montimar
Vestigingen
Openingstijden
Maandag geslotenDinsdag t/m zondag geopend vanaf 17.00 uur
Wij zijn momenteel woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur telefonisch bereikbaar.
Wij zijn gesloten van 25 tot en met 27 december, en van 1 t/m 4 januari. Met carnaval zijn wij gesloten van 26 februari tot en met 1 maart
meer...
Meer vacatures van Montimar