Inloggen - Registreer  

Verkoper binnendienst bouwmaterialen

Groep De Hoop - Terneuzen - 29-10-2020 Naar vacature  

Commercieel, Verkoop
Noord-Brabant
Bouwcenter Logus Bergen op Zoom maakt deel uit van de Logus groep, een toonaangevende onderneming in de handel van bouw- en afbouwmaterialen die actief is in West-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Samen met meer dan 40 zusterondernemingen vormt Bouwcenter Logus het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 100 jaar verankerd is in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

Wat ga je doen?

Vanuit onze vestiging in Roosendaal ben je vooral bezig met de verkoop van ons uitgebreide assortiment bouwmaterialen. Je maakt offertes, hebt veelvuldig contact met klanten en onderhandelt met leveranciers over prijzen en leveringen. Verder verzorg je de administratieve afhandeling van de orders.

Wie ben jij?

Je hebt ervaring in, of bent geïnteresseerd in de bouw of hebt ervaring als verkoopmedewerker van bouwmaterialen. Je vindt het leuk om binnen een verkoopteam te samen werken met professionele collega’s. Je bent nauwkeurig, actief en klantvriendelijk. Door de soms complexe offertes zijn goede rekenkundige vaardigheden noodzakelijk. Daarnaast heb je:

  • Een MBO+ of HBO werk- en -denkniveau
  • Kennis van de bouw of bouwmaterialen
  • Goede verkoopkwaliteiten

Met wie werk je samen?

Je werkt op een informele manier samen in een hecht ervaren team met verkopers in de binnen- en buitendienst, waar je altijd met je vragen terecht kunt. Verder heb je intensief contact met medewerkers in de bouwshop en met de medewerkers van de logistieke afdeling.

Wat bieden wij?

Logus staat garant voor een afwisselende en uitdagende baan, waarin geen dag hetzelfde is. Het kan een start zijn voor een mooie loopbaan binnen ons bedrijf. Bovendien kun je rekenen op:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en relevante ervaring
  • Goede secundaire voorwaarden, waaronder personeelskorting
  • Goede opleidingsmogelijkheden
  • Samenwerken in een ervaren en professioneel team

Wil je meer informatie?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met Maurice Aerts, vestigingsleider, tel.nr. 06 42 65 49 55.

Bouwcenter Logus Bergen op Zoom

Zeelandhaven 7
4612 PC, Bergen op Zoom

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Groep De Hoop