Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen
Restaurantmedewerker UMC AMC
Zet die extra stap voor je gasten bij Vitam!
Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de gasten iedere dag met veel plezier naar het restaurant komen om te genieten van lekkere, verse en gezonde gerechten. Daar komt veel bij kijken, want je wilt dat de gasten steeds weer verrast worden. Dat betekent dat je steeds een stapje extra zet voor je gasten, zodat je het verschil maakt.Nieuwsgierig? Neem een kijkje in onze
Jouw Vitam-team en locatie
Je gaat werken als restaurantmedewerker bij het Amsterdam UMC – locatie AMC. Het Amsterdam UMC is een dynamische locatie met een grote diversiteit aan gasten, bestaande uit medewerkers en medici van het Amsterdam UMC, maar ook bezoekers en patiënten maken gebruik van de Foodcourt en de Deli. Je werkt in een gezellig team, dat bestaat uit: een general manager, een chef-kok, koks, assistent manager, restaurantmanager, banquetingsupervisor, barista, restaurantmedewerkers, banquetingmedewerkers en afwassers. Met jouw werk-privébalans zit het wel goed bij Vitam: we zien je op maandag tot en met vrijdag tussen 07:30 en 19:00 uur voor 4 uur per dag en een totaal van 20 uur per week. Alleen bij bijzondere evenementen kan het voorkomen dat je in het weekend werkt. Zodat je kunt genieten van genoeg vrije tijd.Wat ga je doen als restaurantmedewerker bij Vitam?
Als restaurantmedewerker zorg je er samen met je collega’s voor dat de gasten in het restaurant iedere dag het verschil proeven, in álles. Je werkzaamheden zijn dan ook heel afwisselend. Je bereidt niet alleen de lekkerste gerechten, zoals fantastische belegde broodjes, heerlijke maaltijdsalades of bijzondere warme lunchgerechten, je helpt ook de gasten aan de kassa en je zorgt dat het restaurant er altijd aantrekkelijk en opgeruimd uitziet. Ook het serveren van hapjes en drankjes bij bijeenkomsten hoort bij je werk. Geen dag hetzelfde dus. En je krijg je veel ruimte voor eigen inbreng, dus je creativiteit om de gasten steeds weer te verbluffen wordt gewaardeerd!Wil je weten hoe een dag als restaurantmedewerker bij Vitam eruit ziet? Bekijk de
Hiermee maak jij het verschil!
- Je hebt ervaring in de catering of horeca.
- Je bent gastgericht en zet altijd nét een stapje extra voor anderen.
- Je hebt een positieve, representatieve en verzorgde uitstraling.
- Je bent enthousiast, proactief en houdt van afwisseling.
- Je bent handig in de keuken en houdt van lekker koken en eten. En je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren op dit gebied.
Zo proef je het verschil bij Vitam
Natuurlijk krijg je een fijn salaris conform Hospitality cao, met een collectieve zorgverzekering bij VGZ en een goede pensioenregeling. En geniet je elke werkdag van een heerlijke gezonde lunch. Maar zo maakt Vitam écht het verschil voor jou:- Jouw
ontwikkeling en vitaliteit
vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij een online leerplatform vol met inspirerende, interactieve trainingen en leertrajecten, en een uitgebreid vitaliteitsprogramma. Zodat je blijft verbluffen, zowel de gasten als jezelf.Ondernemerschap
moedigen wij aan! Dus bij Vitam krijg je veel ruimte voor jouw ideeën en creativiteit. Zo blijft je werk leuk en afwisselend.- De
fijne werksfeer
is kenmerkend voor Vitam. Er wordt dus niet alleen hard gewerkt; er is ook veel aandacht is voor de mens en voor elkaar. Dat betekent dat er gezellige feestjes en uitjes zijn, maar ook dat we hulp bieden en meedenken in deze financieel moeilijke tijden.- Je ontvangt
een reiskostenvergoeding
van €0,19 netto per km (woon-werkverkeer), tot maximaal 40 km enkele reis. En woon je verder dan 11 km van je werk, dan vergoedt Vitam ook de eerste 10 km (ook al schrijft de cao dit niet voor).Wij zijn Vitam, leuk om kennis te maken!
De ondernemende cateraar die genieten van goed en lekker eten centraal stelt en gelooft dat onze voeding een waardevolle bijdrage kan leveren aan het welzijn van de mens, de samenleving en de wereld. In meer dan 250 restaurants binnen bedrijven, campussen, ziekenhuizen en horeca, is het onze missie om mensen te verleiden te kiezen voor een verantwoorde en vitale levensstijl. Dat geldt voor onze gasten én voor onze medewerkers. We koken vers en met de seizoenen, en ons aanbod is flexibel en past perfect bij de unieke wensen van de gast. Iedere Vitammer krijgt de ruimte om zelf te ondernemen. Zo maken we samen een positief verschil met lekker eten en drinken. Iedere dag weer. Werk je mee aan de ultieme gastbeleving?
Heb jij de smaak te pakken?
Dan kijken wij uit naar je CV via de ‘Solliciteer’ button.
meer...
Meer vacatures van Vitam