Inloggen - Registreer  

Customer Logistics Planning Manager

M&G Group - Groningen - 24-09-2021 Naar vacature  

M&G Group is één van de meest succesvolle MKB bedrijven in de Nederlandse maakindustrie en is internationaal marktleider op het gebied van rookgasafvoer- en luchtdistributiesystemen. In de afgelopen tien jaar is M&G Group uitgegroeid tot een internationale organisatie, bestaande uit tien locaties verspreid over meerdere landen in Europa met ruim 600 medewerkers. De producten worden vervaardigd in eigen moderne productiefaciliteiten.

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een proactieve en enthousiaste Customer Logistics Manager met als standplaats Groningen.

Omschrijving

Als Customer Logistics Planning Manager ben je verantwoordelijk voor het order acceptatieproces en de aansturing van het team wat zich inzet om de klantvraag voor de lange alsmede korte termijn te waarborgen. Samenwerking met de andere afdelingen binnen de Supply Chain afdeling is cruciaal, maar tevens ligt de nadruk op de verbintenis zoeken met klanten over de gehele wereld, inclusief afstemming met interne (key) account managers. Afwijkingen en klantvraagstukken signaleer je pro-actief om vervolgens acties uit te zetten welke een structurele bijdrage leveren aan het verhogen van de leverbetrouwbaarheid. Gedegen kennis van ERP-systemen, bij voorkeur SAP, is daarbij een must om vanuit de CLP managers rol je juiste afwegingen te kunnen maken. De functie biedt daarmee een mooie mix tussen operationele vraagstukken en klanttevredenheid waarbij je binnen de rol een significante bijdrage kunt leveren tezamen met een professioneel en gemotiveerd team.

Wat vragen wij?

  • Je hebt een afgeronde HBO+/WO opleiding of gelijkwaardig door ervaring, bij voorkeur in de richting van (technische) bedrijfskunde of logistiek;
  • Je beschikt over gedegen kennis van SAP en Microsoft Office;
  • Je hebt ervaring met het aansturen, motiveren en begeleiden van een team van professionals;
  • Je bent in staat het overzicht te bewaren en prioriteiten te bepalen;
  • Je hebt enige ervaring/kennis in het werken met LEAN-principes/tools;
  • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden en beschikt daarbij over een goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal in woord en geschrift.;
  • Je bent initiatiefrijk, enthousiast en resultaatgericht.

Arbeidsvoorwaarden

M&G Group biedt de juiste kandidaat een goed pakket arbeidsvoorwaarden, uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden en een mooie uitdaging binnen onze groeiende organisatie.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van M&G Group