Inloggen - Registreer  

Junior belastingadviseur voor team TweeDee

2dee - Deventer - 08-01-2020 Naar vacature  

Belastingadvies saai? Niet bij TweeDee. De junior belastingadviseur van team TweeDee werkt voor echte ondernemers met interessante verhalen en mooie bedrijven. Onze klantenkring bestaat uit familiebedrijven, retailers, slimme eenpitters in de start-up fase, sociale ondernemers en grotere MKB ondernemers. Als junior belastingadviseur bereid de advisering aan deze bedrijven en ondernemers voor. Daarnaast ondersteun je collega’s bij de aangiftepraktijk en bij het opstellen van verschillende soorten aangiften.

Hoe ziet het werk eruit?

Als Junior Belastingadviseur ondersteun je je collega’s in de belastingadvisering en geef je zelf ook minder complexe belastingadviezen. In het begin ben je vooral uitvoerend bezig en bouw je je adviserende taak langzaam op. Na verloop van tijd bestaat de mogelijkheid om van deze startfunctie door te groeien naar de functie van Belastingadviseur.

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent bezig met het afronden van een fiscale opleiding op HBO of universitair niveau, bij voorkeur Fiscale Economie of Fiscaal Recht of hebt een van deze opleidingen net afgerond.
  • Werkervaring is een pré.
  • Je hebt de ambitie om te groeien.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt een proactieve houding.

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende en uitdagende baan voor minimaal 32 uur per week waarin je je wordt geholpen om je verder te ontwikkelen.
  • Leuke collega’s die je stimuleren het beste uit jezelf te halen.
  • Een professionele en persoonlijke werksfeer binnen een platte organisatie.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden en goede studiemogelijkheden.

Over TweeDee

Als accountants en belastingadviseurs in Deventer zorgen wij er voor dat ondernemers zich kunnen concentreren op de business. Onze diensten zijn meer dan berekeningen, formules en getallen. Wij zorgen ervoor dat je als ondernemer grip houdt op je financiën, administratie, strategie, wettelijke verplichtingen, personeelszaken en niet onbelangrijk; je privézaken.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van 2dee