Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

4 September

Talent Voor Zorgaccent - Hellendoorn - 04-09-2019 Naar vacature  

Deze vacature is geplaatst op 2019-09-04 en vervalt op 2019-12-31
Binnen team Koetree, sinds 2016 kleinschalig en zelfsturend team, is er met ingang van
1 oktober 2019 een vacature voor een verzorgende IG voor de duur van 1 jaar en bij gebleken geschiktheid wordt dit omgezet naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Wij werken met de visie ”Net als thuis”.
Bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilligers centraal. Zo krijgt de bewoner de zorg die het beste bij hem/haar past.

Wij vragen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt. Samen met je gemotiveerde houding kan zelfsturing tot een succes leiden samen met de andere teamleden.

Je bent empathisch en doortastend en staat open voor nieuwe ontwikkelingen.
De omgang met onze bewoners vraagt om een goed inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen kan voelen. Je creëert het thuisgevoel, zodat hun eigenwaarde behouden blijft.

Daarnaast ben je flexibel en bereid om alle diensten (dag-avond-nacht) te werken.

Wij bieden

Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt voor de functie van woongroepbegeleider verzorgende IG conform FWG schaal 40 CAO VVT.

Meer weten?


Wil je meer weten, neem dan gerust contact op! We vertellen je graag wat het werken bij ons zo leuk maakt:

Jacquelien Dekkers - Hopster

Odilla Tempert - Manuhua

Enthousiast geworden?

Nadere informatie kan via de mail verkregen worden bij Jacqueline Dekkers (j.dekkers@zorgaccent.nl) en Odilla Tempert (o.tempert@zorgaccent.nl) Of kom eens bij ons kijken! Bel dan even van tevoren.

meer...Meer vacatures van Talent Voor Zorgaccent