Inloggen - Registreer  

Orthopedisch Technicus / Technoloog voor in Ref

Kamer Orthopedie - Velserbroek - 25-02-2022 Naar vacature  

Orthopedisch Technicus / Technoloog voor onze vestiging in Velserbroek en of Amsterdam – Ref 2202
2022-04-08T14:34:24+00:00

Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een Orthopedisch Technicus / Technoloog!

Je bent al wat jaren bezig in ons vakgebied, of je komt net van school en staat te trappelen om je carrière een kickstart te geven? De menselijke anatomie kent voor jou geen geheimen meer. Spreekt het je aan om deel uit te maken van dit almaar groeiende team en ben je toe aan een nieuwe boost, reageer dan op onze vacature en wie weet tot snel!

De functie

Als Orthopedisch Technicus / Technoloog ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aanmeten, passen en afleveren van alle mogelijke orthopedische hulpmiddelen zowel pro- als orthesen. Je werkt binnen ons enthousiaste team samen met onze orthopedisch instrumentmakers en technologen in de werkplaats en je bent de schakel tussen de voorschrijver, de cliënt en de orderadministratie. Je bent bekend met het zelfstandig draaien van spreekuren zowel in- als extern en beschikt over de kwaliteit deze uit te breiden.

Je houdt van het ambachtelijke aspect van het vak en je handvaardigheid is goed ontwikkeld, maar je vindt het daarnaast ook een leuke uitdaging om je te verdiepen in innovatieve projecten zoals digitale correctie of 3D-printen. Het is voor jou vanzelfsprekend dat je voor elke cliënt een zo optimaal mogelijke voorziening wilt leveren. Om dit te bereiken spreek je je analytisch vermogen aan, maar je gaat overleg met je collega’s of beoordeling van een product op basis van klinische gangbeeldanalyse ook niet uit de weg.

Wij vragen

 • Voor deze functie zijn goed technisch inzicht en handigheid vanzelfsprekend, je bent in staat om zelf een kwalitatief hulpmiddel te vervaardigen. Je beschikt over een relevant diploma op MBO 4 niveau met vrijstelling om zelfstandig te mogen werken*, of je hebt de HBO opleiding Orthopedische Technologie afgerond. Je hebt ervaring met zowel prothesen als maatwerkorthesen, en de klein orthopedie kent voor jou geen geheimen.
 • ) je voldoet hierbij aan de criteria van het generaal pardon zoals vastgesteld door NVOS/Orthobanda 
 • Je hebt intussen meerdere jaren ervaring opgedaan met het zelfstandig draaien van spreekuren
 • Problemen met het bewegingsapparaat zijn er om opgelost te worden, het is aan jou om een product te vervaardigen dat niet alleen functiegericht is maar die er ook qua afwerking uitspringt.
 • Je bent communicatief sterk, collegiaal, klantgericht en je inlevingsvermogen is goed ontwikkeld; de vertaalslag maken van hulpvraag naar behandelplan is voor jou geen enkel probleem.
 • Een open en nieuwsgierige houding waarbij je innovaties als een uitdaging ziet
 • Je denkt in uitdagingen en niet in problemen
 • Een teamplayer maar je pakt ook zelf dingen op
 • Rijbewijs B

Wij bieden

 • Een afwisselende, uitdagende functie met veel ontplooiingsmogelijkheden
 • Een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheden
 • Een dienstverband van 40 uur per week met als standplaats Velserbroek
 • Een contractduur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 31 vakantie- en ATV dagen.
Een fijne werkkring met enthousiaste collega’s en optimale ontplooiingsmogelijkheden
 • De mogelijkheid om op zeer korte termijn te beginnen

Over Kamer Orthopedie

Kamer Orthopedie is een gerenommeerd toonaangevend orthopedisch bedrijf met drie filialen (Velserbroek, Amsterdam en Purmerend) en tientallen spreekuurlocaties. Onze medewerkers kenmerken zich door enthousiasme en vakkennis. “Out of the box” denken is bij ons geen loze marketingterm maar een werkwijze die we iedere dag toepassen. We hebben onze naam hoog te houden binnen de (kinder)revalidatie waarbij we nauw samenwerken met specialisten en paramedici in multidisciplinaire behandelteams. Daarnaast zijn wij de specialist op het gebied van de Reciprocator en de Valhelmen in Nederland!

Kamer Orthopedie is onderdeel van Bewegingsvisie (
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Kamer Orthopedie
Meer Orthopedisch Technicus Technoloog voor in Ref vacatures