Inloggen - Registreer  

Werkstudent - Competition & Regulatory

Loyens & Loeff 2020 - Rotterdam - 22-01-2020 Naar vacature  

Voor onze Data Protection & Privacy team van het praktijkgroep Competition & Regulatory zoeken wij een werkstudent (minimaal twee dagen per week).
Werkstudent Data Protection & Privacy Team

Over Loyens & Loeff

Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar onze specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Onze thuismarkten zijn de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten.

De functie

Je ondersteunt het team op het gebied van knowhow-ontwikkeling. Je verzamelt informatie over alle relevante ontwikkelingen op het gebied van privacy en data protection (denk aan de (U)AVG, EU ePrivacy Regulation, artificial intelligence, blockchain, telecommunicatiewet). Daarnaast houd je je bezig met jurisprudentieonderzoek en draag je bij aan het structureren en bijhouden van de knowhow, modellen en memoranda.

Wie zoeken wij

Je bent accuraat en in staat om complexe informatie op een juiste en begrijpelijke wijze samen te vatten. Tevens beschik je over goede communicatieve vaardigheden en beheers je de Engelse taal in woord en geschrift. Affiniteit met genoemde rechtsgebieden is een pré.

Ben jij een enthousiaste eind bachelor, begin master student Nederlands recht en heb je interesse in de functie van werkstudent binnen het Data Protection & Privacy team van Loyens & Loeff in Rotterdam en Amsterdam? En ben je twee dagen in de week beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Loyens & Loeff 2020
Meer Werkstudent - Data Protection & Privacy vacatures