Inloggen - Registreer  

Accountmanager Foodservice

Depa Disposables - via Vacaturecentrale - Beuningen - 25-03-2016 Naar vacature  

Bedrijfsinformatie

Depa Disposables B.V.
Beuningen

Omschrijving

Wat ga je doen
Ter versterking van de business unit Foodservice van Depa Disposables BV zijn wij op zoek naar een Accountmanager Foodservice. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer en de acquisitie van accounts in de Foodservice markt. Het betreft hier wederverkopers van onze producten. Je bent actief in de verkoop van een breed assortiment disposables en verpakkingen aan onze klanten en prospects in het foodservice segment. Uiteraard houd je hierbij rekening met de distributie structuren en strategische relaties binnen PACOMBI GROUP.

Op creatieve wijze ga je op zoek naar de juiste commerciële ingangen. Je draagt verpakkings-oplossingen aan op basis waarvan onze klanten hun producten optimaal kunnen presenteren. Hierbij denk je vanuit vernieuwende concepten en toegevoegde waarden voor onze klanten en hun afnemers. Uiteraard horen werkzaamheden als het maken van activatieplannen, offertes, analyses en rapportages bij je functie. Je wordt bij je werkzaamheden ondersteund door de verkoopbinnendienst, de marketing- en de inkoopafdeling. De Sales Manager Foodservice is jouw direct leidinggevende.

Vereisten

Wie zoeken wij
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie in de business-to-business markt. Ervaring in de verpakkingsbranche en/of in de foodservice markt is een absolute pre. Je bent ondernemend, commercieel slim en beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen. Tevens ben je proactief en zelfstandig. Flair, charisma, overtuigingskracht, betrokkenheid en creativiteit zijn de sleutels tot succes!

5
hbo

Overige informatie

Wat bieden wij
Een uitdagende, zelfstandige functie binnen een groeiende organisatie met een toekomstgerichte visie. Daarnaast een informele cultuur, prettige werksfeer, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en passende arbeidsvoorwaarden.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Depa Disposables
Meer Accountmanager Foodservice vacatures