Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Verpleegkundig Specialist Palliatief Adviesteam

Mcl - Leeuwarden - 31-08-2021 Naar vacature  

Ben jij iemand die in kansen denkt en altijd mogelijkheden ziet? Heb jij vakinhoudelijke ervaring? Ben jij een flexibele teamspeler? Kom ook werken bij #teamMCL

Wat ga je doen?

Als ervaren verpleegkundig specialist palliatieve zorg binnen ons team ga je graag de uitdaging met ons aan om de palliatieve zorg continu te verbeteren en te positioneren. Je geeft klinische en/of poliklinische advies en verleen je zorg aan palliatieve patiënten en hun naasten. Ook ondersteun je de hoofdbehandelaar en betrokken zorgverleners met je expertise in consulten en adviezen betreffende deze patiënten binnen het MCL en ook buiten de organisatie aan derden. Je bevordert de palliatieve verpleegkundige zorg, opleiding en onderzoek binnen het MCL en draagt bij aan de kwaliteitsontwikkeling van de palliatieve zorg in de volle breedte. Je werkt zowel in de kliniek als op de op te richten polikliniek. Daarnaast geef je presentaties en scholing op het vakgebied.

Dit kun je van ons verwachten

Een vast contract bij het MCL:

je krijgt een contract voor 24 uur per week. Je wordt conform Cao Ziekenhuizen ingeschaald in FWG 60.

Arbeidsextra’s:

het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijgt iedere medewerker een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een

t.

Dit ben jij

Wij zoeken een collega die goed op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen het verpleegkundig en medisch vakgebied, in het bijzonder m.b.t. de palliatieve zorg (nationaal en internationaal) en van de gezondheidszorg in het algemeen. Vakliteratuur en wetenschappelijke studies vertaal jij naar de praktijk. Je werkt met diverse professionals en jouw uitstekende communicatieve - en samenwerkingsvaardigheden zet je hierbij in. Je komt op voor jouw professionele visie en brengt pro-actief je expertise in. Met jouw komst lever je een effectieve bijdrage aan het team en de teamprocessen. Wij werken interdisciplinair samen met andere zorgprofessionals; het leggen en onderhouden van goede werkrelaties met andere disciplines, management en vakgroepen is een must.

Verder beschik je over de volgende kennis en ervaring:
  • Je bent in het bezit van een diploma verpleegkundige A of HBO-V, aangevuld met een masteropleiding Verpleegkundig Specialist.
  • Je beschikt over een brede verpleegkundige achtergrond bij voorkeur met ervaring in en kennis van palliatieve zorgverlening.

Ons Palliatief Adviesteam

Ons PATeam is multidisciplinair samengesteld en streeft naar continue verbetering van de palliatieve zorg aan patiënten en hun naasten. Dit doen we in directe patiëntenzorg, door advisering en ondersteuning van de palliatieve patiënten en hun naasten in het MCL. Daarnaast adviseren en ondersteunen we de betrokken zorgverleners. Als PAT werken we op alle (klinische) afdelingen van het MCL en houden wekelijks een MDO. Het is onze wens om op korte termijn ook te starten met een eigen poli. Verder zetten we onze expertise in voor indirecte patiëntenzorg, door het geven scholingen, de uitrol van het pro-actiefzorgplan en de inrichting van het digitale patiëntendossier EPIC voor wat betreft palliatieve zorg. Samenwerking buiten het ziekenhuis wordt o.a. vormgegeven via Fibula, PCTF en het Netwerk palliatieve zorg Noordwest Friesland.

Wij vallen onder de paramedische diensten, onderdeel van de Medische Facilitaire Eenheid van het MCL. Ons team bestaat uit twee verpleegkundig consulenten en een verpleegkundig specialist, een internist oncoloog, longarts, klinisch geriater, specialist ouderengeneeskunde, anesthesioloog, geestelijk verzorger, klinisch psycholoog en een verpleegkundige van het specialistisch team van een thuiszorgorganisatie.

meer...Meer vacatures van Mcl