Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Banqueting medewerker / Ijsseltoren

Vermaat - Zwolle - 13-09-2021 Naar vacature  

Hey regelaar! Zorg jij er samen met je collega’s voor dat alle partijen soepel verlopen? Kom werken tussen 09:00-18:00 en zorg voor een onvergetelijke ervaring als het gaat om partijen. Jij bent verantwoordelijk voor de partijen, het inrichten van de zalen, maar ook het operationeel draaien van de espressobar. Eén ding is zeker; je werkt op een toffe locatie en deze functie heeft doorgroeimogelijkheden. Jij bent ons neusje van de zalm!

Zwolle
24 tot 32 uur
Bedrijfshoreca
Solliciteer
Banqueting medewerker / Ijsseltoren Zwolle
Solliciteer
klik hier: #werkplek
Je werkt in een prestigieus pand met een high-end concept. Op culinair gebied is er ruime keuze; van een heerlijke espresso in het ‘Thorbecke Cafe’ en een hoogstaande lunch in ‘De IJssel Foodcourt’ tot een gezellige afsluiter in bruin café ‘Herman’s Bar & Bites’. We leveren ook een gastvrij ontvangst bij de receptie en een stomerij- en wasseretteservice.

klik hier: #team
In dit team is geen dag hetzelfde. Je werkt nauw samen met afdelingen, bedrijven en horecacollega’s in de IJsseltoren. Met een team van vier collega’s verzorg je alle horeca in dit pand voor 350 gasten. We werken tussen 08.00 uur en 18.00 uur. Alleen soms kan het voorkomen dat het iets later wordt. Geen probleem toch? Samen met het team maak jij er iets leuks van.

klik hier: #wistjedat
Wist je dat je bij deze locatie bij alle horeca outlets ingezet kan worden? Je werk is hierdoor heel divers en je krijgt veel vrijheid om je werk op eigen wijze te doen.

klik hier: #bedrijfshoreca
Werk je in de bedrijfshoreca, dan werk je tijdens kantoortijden. Hierdoor is je werk goed te combineren met je privéleven. Je werkt in vaste, hechte teams en hebt ook veel contact met vaste gasten. Wij hebben het bewust over horeca, en niet over catering. We volgen namelijk geen standaard cateringconcept. Zo heeft elke locatie iets unieks, wat jou meer vrijheid geeft.

Jouw collega's over werken in de bedrijfshoreca
"Wat wij fijn vinden aan het werken in de catering? Allereerst de regelmaat, je bent namelijk vrij in het weekend en hebt vaste werktijden. Ook vinden wij het gezond werk, omdat je in de pauze lekker en gezond kan eten en je beweegt veel tijdens je werk. Ook vinden wij werken in de catering heel afwisselend, van broodjes smeren tot achter de kassa staan en afwassen. Elke dag is anders, waardoor het erg leuk blijft. Je hebt alleen maar vaste gasten, waardoor je hun ook echt goed leert kennen en zij jou ook. Dat zorgt voor een speciale band tussen cateringmedewerker en gast."

Team The Market Amsterdam
Bedrijfshoreca medewerkers
Jouw werkdag als banqueting medewerker
‘Goedemorgen!’ Je bent met het goede been uit bed gestapt en hebt zin om te knallen. Het wordt weer een afwisselende dag met diverse werkzaamheden. Met jouw vrolijke, opgeruimde en gastvrije aanwezigheid in en rond de vergaderzalen zorg je voor onbezorgde en tevreden gasten en een warm welkom. Jij weet als geen ander dat je moet zorgen voor opgeruimde en goed ingerichte zalen met de juiste temperatuur en dat alles goed werkt met licht en techniek. En als banqueting koning(in) zorg je dat alles op tijd klaar staat.

Een beetje een duizendpoot ben je wel, want je helpt ook bij het voorbereiden van de lunch. Je helpt de keuken bij het voorbereiden van alle lekkernijen, zet het buffet klaar en maakt links en rechts nog wat schoon. Tussendoor serveer je een cappuccino aan een medewerker van het bedrijf en help je mee bij evenementen en congressen. Zo de gasten zijn blij, jij dus ook! Je kunt weer met een goed gevoel naar huis.

Jouw ingrediënten
  • Het liefst heb je al wat horeca ervaring, maar ook als aanstormend talent kun je bij ons terecht. Je voelt je in ieder geval thuis in de horeca.
  • Dat werken in de horeca fysiek best pittig kan zijn weet je. Hard rennen zie je als een voordeel; scheelt je weer een avondje sporten!
  • Jij zet altijd net dat extra stapje.
  • Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.
  • Vaste gasten, vast team en vaste werk-/kantoortijden; werken in de bedrijfshoreca is helemaal jouw ding.
Jouw pakket
Een salaris conform de horeca of contractcatering cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega’s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.
Jouw werkgever
Wij zijn een grote horecawerkgever met meer dan 400 locaties door het land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op Schiphol, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer. Eén ding is zeker: al onze horecaconcepten zijn uniek, maatwerk. Standaard is niets voor ons en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk. Jij bent onze smaakmaker. Bij Vermaat werk en groei je op JOUW manier. Sluit je aan bij een club van zo'n 4.000 echte liefhebbers, mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en eten en drinken!

meer...



Meer vacatures van Vermaat