Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen
Sous-chef / Chef-kok
- 2 weken geleden geplaatst
Restaurant Clemens is op zoek naar een kok. Je kunt op meerdere niveaus instromen. Chef-kok, sous-chef, zelfstandig werkend kok, alles is mogelijk. Een ding is zeker; je gaat aan de slag in de keuken waar je, samen met jouw collega’s, de vrijheid krijgt om er jullie keuken van te maken!
Wat ga je doen als Sous-chef / Chef-kok?
Afhankelijk van het niveau waarop je instapt wordt jouw takenpakket vastgesteld. Jij bent in ieder geval, samen met het keukenteam, verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de keuken van Restaurant Clemens. Gerechten worden door, en met, het team samengesteld. Deze worden gekenmerkt door kwaliteit en zijn lokaal en seizoensgebonden.Wisselend draai je mee in de mise-en-place, lunch en diner. Op de verschillende parties kun je jouw ideeën delen én uitvoeren! Ook voor de grootste en kleinste feesten, buffetten, walking dinners of privé diners worden jouw ideeën meegenomen en kun je jouw creativiteit kwijt. Verder:
- wordt er idealiter 4 à 5 keer per jaar gewisseld van menukaart. Hierin komt jouw creatieve talent weer om de hoek kijken. Jouw ideeën worden omgezet in operationele processen;
- ben je, naast de operationele dagelijkse werkzaamheden, medeverantwoordelijk voor de dagelijkse inkoop en het bestellen hiervan;
- valt het afwasteam van +/- 7 tot 10 enthousiastelingen onder jouw koksmuts;
- staat proef koken, afspraken maken met leveranciers, menu-engineering, uitleg aan het (bedienings-)team ook bij jou op de kaart;
- vind je het leuk om je collega’s te motiveren en te begeleiden. Ook heb je de rust om hectische dagen goed te laten verlopen;
- communiceer je naar zowel het keukenteam als naar de bediening helder en duidelijk.
Wie ben jij?
Een enthousiaste kok met passie voor mooie gerechten en met een creatieve geest! Voor een uitdaging ga jij niet uit de weg maar deze pak je met beide handen aan. Je bent ambitieus en je hebt ontzettend veel zin om een nog groter succes te maken van Restaurant Clemens! Daarnaast:- ben je in het bezit van een koksdiploma en heb je relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
- houd jij het overzicht en kun je ‘luisterend-multitasken’;
- ben je op de hoogte van food trends en ontwikkelingen;
- staat HACCP bij jou hoog in het vaandel en beschik je over een diploma sociale hygiëne.
Wat krijg je hiervoor?
- Een vast contract van 38 uur bij restaurant Clemens. Parttime is ook bespreekbaar.
- Een salaris tussen de €2.300 – €3.250 bruto op basis van 38 uur per maand. Zie je het liever anders? Laat het weten!
- Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en reiskostenvergoeding (vanaf 10 km woon-werkverkeer).
- Elke maandag een vrije dag en regelmatig een weekend(dag) vrij. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met jouw werkvoorkeuren.
- Privé-werkbalans is erg belangrijk. Eventuele overuren worden daarom aan het einde van iedere maand ingeruild voor vrije dagen.
- Vernieuwen, optimaliseren en groeien is belangrijk, daarom wordt er altijd gekeken naar wat beter kan en wordt er geluisterd naar de meningen uit het team.
- Een informele cultuur waar plezier en passie hoog in het vaandel staan.
- Ten slotte; coaching, training en doorgroeimogelijkheden.
Over Restaurant Clemens
Restaurant Clemens heeft 70 tot 100 zitplaatsen in het restaurant, een terras met 90 zitplaatsen en een zalencapaciteit tot 250 gasten. Naast lunch en diner à la carte, draaien er vele verschillende feesten, partijen en andere bijeenkomsten. Met nummer #21 in de Terras Top 100 is restaurant Clemens één van de beste terrassen van Nederland!In Kwartaal 1, 2023 worden de zalen volledig verbouwd. Daarna zijn er maar liefst 3 zalen met modern interieur, de nieuwste technologieën. Uiteraard wordt er ook gekeken naar de optimalisatie voor de keuken.
Interesse in- of vragen over- deze vacature?
ondersteuntbij het werving en selectie traject. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij
meer...
Meer vacatures van Xlix Recruitment