Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Service Desk Medewerker - Verhuizen naar Boedapest, Hongarije

TATA Consultancy Services - via FriesWerk.nl - Harlingen - 24-09-2019 Naar vacature  

TATA Consultancy Services

Functieomschrijving

Vluchten zijn vertraagd in Sao Paolo, oogst in Johannesburg is vast gelopen, of een laptop in Debrecen wil simpelweg niet starten.Wil jij graag werken in een team dat soortgelijke problemen, en nog veel meer, op lost voor onze Fortune 500 internationale klanten en tegelijkertijd werken aan een carriere in informatie technologie? Ben jij het nieuwschierige type dat direct op zoek gaat naar een oplossing bij elke nieuwe uitdaging?Is jouw antwoord op deze vragen JA? Perfect!

Dan hebben wij een geweldige mogelijkheid voor jou als Nederlandstalige Service Desk Medewerker in TATA Consultancy Services - Hongarije!
Functie

Als Service Desk Medewerker zal je:
  • Op afstand vanuit Boedapest IT gerelateerde problemen oplossen voor wereldwijde klanten samen met TCS collegas over de hele wereld.
  • Klanten nemen contact met je op via email, telefoon, chat, of een help desk platform, en het is jouw taak om hen te helpen in Nederlands en Engels door het probleem direct op te lossen of te coordineren met een technisch team voor het vinden van de oplossing.
  • Behalve IT ondersteuning, ben je verantwoordelijk voor de administratie en vertaling van binnekomende verzoeken, het verstrekken van informatie aan klanten en IT teams, en het opvolgen van onopgeloste zaken om er voor te zorgen dat de doelstellingen worden gehaald.
  • Echter, als gezicht van de IT afdeling, is de belangrijkste verantwoordelijkheid de tevredenheid van de klant.
Benodigdheden

Je bent de perfecte kandidaat als je:
  • Niet bang bent voor avontuur.
  • Nieuwschierig bent naar nieuwe uitdagingen en de achterliggende oorzaak van obstakels.
  • Graag mensen helpt en bij staat in de dagelijkse onderneming van internationale partners.
Extra Handig
  • Ervaring in klanten service, help desk, of IT ondersteuning
  • Kennis over computer hardware, accessoires, en printers.
  • Studie of overige educatie in windows systemen, MS Office, Outlook, of andere standaard kantoor software.
Aanbod

Wij bieden je een kleurijke en dynamische werk omgeving met:

Een multicultureel team met diverse nationaliteiten en afdelingen

: Bijna 50% van het team is internationaal; in de kantine vind je collegas van zo'n 80 verschillende landen en je hoort zo 5-6 verschillende talen door elkaar.

Een aantrekkelijk salaris

dat volgens Hongaarse maatstaaf boven het markt gemiddelde uit steekt.

Taal cursussen:

Je hebt de mogelijkheid om nieuwe talen te leren en eventuele bestaande kennis te verbreden en uit te breiden. Meld je aan bij de gratis taal lessen, gefaciliteerd door een gecertificeerde taal school en oefen elke dag samen met collegas je nieuwe woordenschat.

Training:

Maak je je zorgen om je IT kennis? Ben je een vertrouwde gebruiker van hedendaagse technologie en heb je interesse om hier meer over te leren? Wij bieden je gratis mogelijkheden om deze technische en sociale vaardigheden te verbeteren en zo succesvol mogelijk te kunnen zijn in je nieuwe functie. Daarbovenop heb je toegang tot verschillende bekende online leeromgevingen.

Interne rotatie tussen afdelingen en promoties:

Omdat TCS constant groeit, heb je de mogelijkheid je eigen cariere pad te kiezen. Ons team zal je ambitie steunen en werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Vrijwilligerswerk, sport, en bedrijfsuitjes:

Als onderdeel van de TCS familie kan je aansluiten bij verschillende sport activiteiten, vrijwilligerswerk, studenten, of medewerkers bijeenkomsten - wat allemaal bij draagt aan die kleurrijke momenten met je collegas.

meer...Meer vacatures van TATA Consultancy Services