Inloggen - Registreer  

Mondhygiënist voor Dental Clinics

Dental Info - Westervoort - 22-05-2019 Naar vacature  

Voor Dental Clinics Westervoort zijn wij op zoek naar een mondhygiënist voor 2 dagen per week, waarvan in ieder geval de dinsdag en/of woensdagmiddag- en avond of donderdag.

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar
o.v.v. ‘vacature mondhygiënist in Westervoort’.
Functie-eisen
Als mondhygiënist ben jij de drijvende kracht achter de parodontale zorg. De tandarts is de hoofdbehandelaar met wie je verantwoordelijk bent voor de mondgezondheid van de patiënten. Dankzij nauwe samenwerking binnen het team kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van onder andere administratie en kwaliteit. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Je hebt een passie voor paro en voelt je aangesproken door ons teamconcept. Je werkt graag samen met het team aan de beste kwaliteit tandheelkundige zorg, maar kunt ook goed zelfstandig werken.

Fulltime
Nee
Uur per week
16
Praktijk
Dental Clinics Westervoort
Het Vergun 13-15
Westervoort
Nederland
Over de praktijk
We werken met de modernste technologie en behandelmethodes. We hebben regelmatig overleg in een “platte” structuur, helpen elkaar, maken plezier, zetten samen de schouders eronder en zijn loyaal en collegiaal naar elkaar. Hierdoor gaan we allemaal met veel plezier naar ons werk. Naast algemene tandheelkunde kunnen patiënten bij ons terecht voor mondhygiëne, endodontologie, implantologie, chirurgie, orthodontie en kindertandheelkunde.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Dental Info
Meer Mondhygiënist voor Dental Clinics vacatures