Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Medewerker Planning & Administratie

Inview Veldwerk - Amersfoort - 08-06-2022 Naar vacature  

Inview Veldwerk, een groeiende veldwerkorganisatie, is al ruim 15 jaar actief binnen het marktonderzoek. De organisatie bestaat uit een jong team waar ieders kracht en kwaliteiten de ruimte krijgen om maximaal tot uiting te komen. Wij beschikken over een groot team van interviewers die wij landelijk inzetten voor het uitvoeren van diverse marktonderzoeken. Denk hierbij aan exitinterviews, het werven van deelnemers voor kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeken of het begeleiden van smaak- en producttesten.

Jouw uitdaging
Als projectplanner ben je een spilfiguur binnen ons informele team. Je werkt mee aan het voorbereiden, coördineren en afronden van uiteenlopende veldwerkprojecten. Je bent een aanspreekpunt voor onze interviewers en respondenten. Je opereert flexibel en proactief en je durft knopen door te hakken wanneer nodig.

Je verzorgt de planningen van projecten voor interviewers en materiaal en de administratieve handelingen die hierbij horen. Denk hierbij aan het maken van bevestigingen en het verzorgen van (de distributie van) materialen. Tijdens projecten monitor je de voortgang en weet je met je creatieve denkvermogen en snelle manier van schakelen eventuele uitdagingen te overwinnen.

Je krijgt er energie van om buiten de gebaande paden je werk uit te voeren en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Omdat onze projecten door heel Nederland kunnen plaatsvinden, vind je het niet erg om af en toe te reizen en om af en toe buiten de reguliere kantoortijden te werken (avonden / weekend).

Jouw profiel
  • Je hebt ervaring in een ondersteunende of administratieve functie binnen een commerciële organisatie.
  • Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en hebt ervaring met zakelijke communicatie.
  • Je denkt vooruit in je werk en overziet de gevolgen van je beslissingen en weet hierop te anticiperen.
  • Je ervaart werkdruk als een positieve impuls maar kunt ook in minder drukke periodes het werk zien liggen.
  • Nauwkeurig zijn en prioriteiten kunnen stellen zijn voor jou geen probleem.
  • Je hebt goede computervaardigheden en hebt ervaring met het werken in Outlook en Excel.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
Wat je van ons mag verwachten
De functie is voor 24 tot 32 uur per week. Je wordt uitgedaagd om samen met het team het bedrijf nog verder te laten groeien. Afhankelijk van jouw ervaring bieden we een aantrekkelijk salaris. Via training on the job door ervaren collega’s hopen we dat je snel je plek vindt binnen de organisatie.

Wil jij een sollicitatie sturen voor deze functie? Mail je motivatiebrief (met foto) en CV naar Gwen van Maanen via Gwen@inviewveldwerk.nl. Voor meer informatie kun je haar ook bellen op 033-4621150

Medewerker Planning en Administratie
meer...Meer vacatures van Inview Veldwerk