Inloggen - Registreer  

Fiscaal adviseur

Alfa - Aalten - 13-11-2021 Naar vacature  

Ben jij een enthousiaste en ervaren fiscalist die meerwaarde wil bieden voor onze MKB-klanten? En vind jij het leuk om langdurige klantrelaties op te bouwen en te onderhouden? Dan is Alfa op zoek naar jou!

Wat ga je doen als fiscaal adviseur?

Jij wacht niet op een opdracht van bovenaf, maar laat proactief zien waarom je collega’s er goed aan doen om jou in te schakelen. Je hebt een hart voor lokaal ondernemerschap en komt het best tot je recht in persoonlijk contact met onze klanten. Daarom weet onze klant dat hij met al zijn vragen rondom pensioenen en oudedagsvoorzieningen bij jou als specialist aan het goede adres is, omdat jij altijd voor het beste resultaat gaat. Naast het adviseren en helpen van klanten krijg je veel energie van het opbouwen en het onderhouden van langdurige relaties met zowel bestaande als nieuwe klanten.

Wat je nog meer gaat doen:
  • Je stelt overeenkomsten en aktes op;
  • Je bereidt fiscale adviezen voor;
  • Je speelt een belangrijke rol in het uitbreiden van ons klantenbestand.

Alfa Aalten

Wat heb je nodig in deze functie?

  • Je hebt meer dan twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt een afgeronde WO-opleiding fiscaal recht of fiscale economie of bent bereid deze te halen;
  • Je bezit ondernemerschap en bent in staat om resultaatgericht te werken;
  • Je bent communicatief vaardig en legt graag nieuwe contacten.
Benieuwd naar

je toekomstige collega's?

Het cluster Achterhoek bestaat uit 80 medewerkers over 4 kantoren. Hiervan is éxact 50% vrouw, of man, hoe jij het graag bekijkt. De tevredenheid over Alfa als werkgever scoort in ons cluster gemiddeld een 7,8. De meeste van onze collega’s zijn echte Achterhoekers; maar we zijn ook blij met onze uitschieters richting Enschede, Duitsland en Arnhem. Omdat we dicht aan de Duitse grens gevestigd zijn, zijn we ook goed bekend met ondernemen over de grens en hebben we onze contacten.

"Groeien bij Alfa is groot worden in wat echt telt"

Mike van der Wekken
Fiscaal adviseur

Waarom Alfa?

Wij zijn Alfa Accountants en Adviseurs. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, voor onze medewerkers als voor de maatschappij. We zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij. Geen wolkenkrabbers in de grote steden maar juist regionaal vertegenwoordigd in de kleine steden en dorpen eromheen en vanuit 35 vestigingen in heel Nederland werken wij samen aan een groter doel: het versterken van het lokale ondernemerschap op een zo duurzaam mogelijke manier.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Alfa