Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Teamleider restauratieve voorzieningen

Easycruit - Haarlem - 10-06-2022 Naar vacature  

Ter versterking van ons team, zijn wij op zoek naar een teamleider restauratieve voorzieningen voor minimaal 32 uur per week.
Stichting Sint Jacob is een zorginstelling die zich met name richt op het bieden van complexe zorg aan ouderen in de regio Zuid Kennemerland, waarbij de kwaliteit van leven van onze cliënten centraal staat en iedere cliënt uniek is. Sint Jacob heeft 8 locaties in Haarlem en Heemstede waarvan 7 woonzorgcentra en 1 revalidatiecentrum.

Binnen Stichting Sint Jacob verzorgt de afdeling restauratief de maaltijden voor onze bewoners en cliënten. Dit gebeurt op verschillende manieren en is afhankelijk van de woonvorm. Naast het zelf koken in kleinschalige woonomgeving en een hotel/restaurantconcept in de revalidatiekliniek wordt er op vier locaties gewerkt met een restaurantconcept. Met de maaltijdvoorziening wordt een bijdrage geleverd aan een positieve beleving van het verblijf bij Sint Jacob en aan de gezondheid of de leefomstandigheden van onze bewoners en cliënten.

Ter versterking van ons team, zijn wij op zoek naar een
teamleider restauratieve voorzieningen
voor minimaal 32 uur per week.

De functie

Het doel van de functie van teamleider Restauratieve Voorzieningen is het zo organiseren van- en leidinggeven aan de keuken- en restaurantteams binnen minimaal twee locaties, het borgen van een optimale maaltijdverstrekking aan onze bewoners en cliënten. De teamleider Restauratieve Voorzieningen heeft een belangrijke rol in het adequaat plannen van alle voorkomende werkzaamheden binnen de afdeling, het bewaken van het voedingsconcept en het toezien op het leveren van een kwalitatief hoogstaande dienstverlening binnen alle locaties van Sint Jacob.

Wat vragen wij?

HBO werk- en denkniveau verkregen door opleidingen en-/of werkervaring (koksopleiding/Gastheer gastvrouw);
Aantoonbare horeca ervaring;
Kennis van HACCP-regelgeving. Kennis van wet- en regelgeving op het gebied van voeding gerelateerde aspecten;
Gedegen vakkennis om contacten te onderhouden, zienswijzen om over te kunnen dragen en om technieken te kunnen aanpassen of wijzigen;
Ervaring in deelname aan projecten.

Wat bieden wij?

Een dienstverband van minimaal 32 uur in de week (aanstelling voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging);
Een salaris conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG schaal 45, het salaris op fulltime basis (36 uur) ligt tussen de € 2.422,- en € 3.471,- bruto per maand en wordt gebaseerd op de relevante 

werkervaring;
Daarnaast 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
Een uitdagende baan in een plezierige werksfeer;
Een omgeving waar persoonlijke en professionele groei wordt gestimuleerd.
meer...



Meer vacatures van Easycruit