Inloggen - Registreer  

Leerling keukenadviseur Superkeukens

Img - Horst - 10-05-2022 Naar vacature  

Net klaar met school of wil je wat anders gaan doen? Kom bij ons werken als adviseur/adviseuse. Voor onze winkels in Roermond en Horst zoeken wij aankomende talenten! Geen ervaring = geen probleem want je krijgt bij ons een interne opleiding.

Wij zoeken iemand
Die leergierig is.
Die zelfverzekerd is.
Die klantgericht is.
Die geen bezwaar heeft met werken op koopavonden en weekend.
Wij bieden
Een markt conform salaris en lucratieve bonusregeling.
Veel doorgroeimogelijkheden in een groeiend bedrijf.
Trainingen en cursussen.
Toeslagen op koopzondagen.
Reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
De leukste borrels en uitjes met team Superkeukens Limburg.
Hoe ziet jouw werkdag eruit?
De dag begint met een lekker kopje koffie. Je leidinggevende spreekt jou en je collega's toe. Hij of zij neemt de uitdagingen en doelstellingen voor de dag met jullie door. De lat wordt hoog gelegd, maar met een goede inzet en optimaal teamwork moet het te doen zijn. Samen met je collega's loop je een rondje door de winkel. Even checken of alles netjes staat. Staan de producten goed opgesteld? De juiste prijskaarten bij de actieproducten? Mooi, dan kunnen de deuren van de winkel open. Nu gaat de dag pas echt beginnen! Je begint samen met een collega bij de accessoires en frontenhoek om hier je kennis over bij te spijkeren. Even later komt een klant voor een nieuwe keuken de winkel binnen, en je kunt meteen je opgedane kennis in de praktijk brengen door met de collega mee te luisteren.

Na een tijdje ga je zelfstandig te werk en benader je de klant actief, op een vriendelijke en gastvrije manier. Voor jou de uitdaging om te achterhalen wat voor soort keuken ze precies nodig hebben. Je anticipeert op de wensen van de klant en uiteindelijk weet je ze te vertellen welk model het beste bij hun situatie past. Je sluit de deal, en de klant neemt afscheid van je. Na het verkoopgesprek geven je collega's je nog wat nuttige tips hoe je dingen anders en beter kunt aanpakken. Je merkt dat het volgende verkoopgesprek al meteen een stuk beter gaat.

Wordt het weer iets rustiger in de winkel? Ook dan is er genoeg te beleven. Voortdurend komen er nieuwe producten of verkoopinformatie binnen. Als leerling adviseur/adviseuse heb je het geluk om hier als eerste mee te mogen stoeien om je kennis te vergroten. Van gloednieuwe producten tot aan de nieuwste materialen, jij krijgt ze als eerste in handen. Op het einde van de dag loop je de dag nog even door met je collega's en weet je aan welke punten je nog moet werken. Je kan met een voldaan gevoel naar huis.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Img
Meer Leerling keukenadviseur Superkeukens vacatures