Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen
Bijrijder/Leerling chauffeur
is op zoek naar een enthousiaste medewerker in de functie van
Bijrijder/ Leerling chauffeur
(fulltime)
Als bijrijder/ leerling chauffeur werk je doorgaans tussen 7.00 – 18.00 uur en periodiek op zaterdag en hou je je bezig met de volgende werkzaamheden:
- De chauffeur helpen met het zorgvuldig laden van de vrachtwagen en controleren van de orders
- Helpen lossen van de goederen bij de klanten volgens de gemaakte afspraken
- Zelfstandig wegbrengen van goederen (rijbewijs B)
- Registreren van emballage/ retourgoederen en bijhouden van ritstaten
- Helpen in het magazijn: verzamelen, controleren en gereed zetten van bestellingen en ontvangen van goederen op de juiste locatie inruimen
- Schoonhouden van de werkomgeving
WIJ ZOEKEN een fijne collega die aan het volgende profiel voldoet:
- Je bent fysiek fit, weet van aanpakken en hebt een klantvriendelijke en oplossingsgerichte instelling
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B
- Je bent flexibel inzetbaar en houdt van uitdagingen
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Je bent in staat zowel zelfstanding als in teamverband te werken
is een bezorgende horeca groothandel en kent als familiebedrijf een werkomgeving met een informele werksfeer. Recent is Dijkgraaf Reinders in Apeldoorn overgenomen waardoor we nu vanuit drie vestigingen (Doetinchem, Lochem en Apeldoorn) al onze klanten in Oost-Nederland efficiënt, snel en correct bedienen. Zowel Jansen Foodservice als Dijkgraaf Reinders kent een lange historie waarbij kwaliteit, service en betrouwbaarheid de kernwaarden zijn. Door de overname zijn we gegroeid naar een onderneming met circa 130 medewerkers die met plezier samen bouwen aan langdurige relaties met onze trouwe klanten.
Enthousiast geworden?! Reageer dan gelijk door je cv en motivatie te versturen naar
.Facebook: @JansenFoodservice
Acquisitie door (uitzend)bureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
meer...Meer vacatures van Jansen Foodservice