Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Financieel Medewerker Crediteuren

Nep Worldwide - Hilversum - 17-02-2021 Naar vacature  

Ter versterking van ons Finance team zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Financieel Medewerker voor de crediteuren. Ben jij toe aan een andere functie en weet jij in de dagelijkse hectiek het overzicht te bewaren en gestructureerd te werk te gaan? Zorg jij ervoor dat ons betalingsproces op rolletjes verloopt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De uitdaging

Als Financieel Medewerker Crediteuren maak je onderdeel uit van de afdeling Finance dat gevestigd is in het Studiocentrum van NEP in Hilversum. Je bent primair verantwoordelijk voor een kloppende crediteurenadministratie. Daarbij sta je zowel collega’s als opdrachtgevers met allerhande vragen over facturatie te woord. Tot je takenpakket behoren het voorbereiden, coderen en boeken van inkoopfacturen. Daarnaast bereid je betaalopdrachten voor en bewaak je de voortgang van het betalingsproces. Dankzij jouw nauwkeurigheid ben je in staat naderende betalingstermijnen tijdig te signaleren. 

Ben jij?

Proactief, oplossingsgericht en wil jij je vastbijten in de administraties van de verschillende bedrijven binnen NEP? 
Iemand die kan werken met verschillende boekhoudpakketten en maak jij je nieuwe software pakketten snel eigen? 

Daarnaast

Beschik je over een afgeronde MBO opleiding in financiële richting
Heb je ervaring met crediteurenbeheer in een middelgroot tot groot bedrijf
Kan je goed werken met Excel en ben je niet bang om met nieuwe systemen te werken
Beheers je de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling goed
Ben jij resultaatgericht, overtuigend en gedisciplineerd

Wat kun je verwachten

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team op ons kantoor in Hilversum en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Vakmanschap en plezier staan centraal in het werk. Je kunt alle kansen krijgen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 2.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft

locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.
meer...Meer vacatures van Nep Worldwide