Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Bedrijfsleider

Axivate Horeca - Reeuwijk - 25-05-2023 Naar vacature  

€ 3.600 - € 4.590
Mercatu
Vacature details
Solliciteren

Wie zijn wij?

Je stapt binnen en de geur vers gezette koffie en heerlijke Italiaanse gerechten komt op je af. ‘s Avonds laat geniet je van een lekker wijntje. Dat klinkt als een fijne mediterraanse vakantie, toch? Niet bij Axivate Horeca. Bij ons is het namelijk je werkplek die voelt als vakantie. Zin om altijd vrolijk naar je werk te gaan? Solliciteer dan nu als

Bedrijfsleider
bij Osteria Mercatu, de echte Italiaanse keuken in een modern restaurant gelegen in het schitterende groen van het Reeuwijksehout.
Naast de ontspannen Italiaanse sfeer is ook de functie zelf jaloersmakend. Samen met jouw team zorg jij voor een soepel draaiende operatie, want niet alleen het restaurant is jouw verantwoordelijkheid. Maar ook de IJssalon, waar we het ijs zelf maken , de 4 vergaderzalen waar we vergaderingen faciliteren en de koffie corner waar we 'sochtends koffie en vers gebak serveren en 'smiddags ook een High Wine. 

Daarnaast houdt je je ook bezig met de inkoop, administratie, personeelszaken, sales en marketing. Waar nodig krijg je hulp van de regiomanager en ons hoofdkantoor. 

Hoe dat er precies uitziet? 
In ieder geval is geen dag hetzelfde, je begint de dag met een kop koffie met jouw Assistent, Back Office medewerker & Chef om de dag te bespreken. Klopt de bezetting met de verwachte drukte, staat alles goed klaar? Zijn er nog andere dingen gebeurd in de afgelopen shifts waarop je moet anticiperen?

Je coacht en stuurt waar nodig jouw managers aan op het gebied van roostering, team building, forecasting en bestellingen. 1 team, 1 taak is bij jouw prioriteit nummer 1, je hebt regelmatig gesprekken en denkt mee met jouw team waardoor ze met plezier hun werk blijven doen. 

Dit doe je ook nog:

  • Samen met je floor-managers en de chefkok geef je leiding aan de medewerkers van het restaurant en rapporteer je aan de regiomanager
  • Je begeleidt, stimuleert en coacht je medewerkers, bijvoorbeeld door ontwikkel- en functioneringsgesprekken te voeren
  • Je vraagt medewerkers (en kijkt zelf) waar de knelpunten zitten en zoekt daar enthousiast oplossingen voor
  • Je ziet erop toe dat je medewerkers alle regels naleven op het gebied van arbo, hygiëne en veiligheid
  • Je administratie is tiptop in orde, zodat alle gegevens en rapportages op tijd bij het management belanden
  • Je bouwt een geweldig team waarmee je voor uitstekende resultaten zorgt
  • Je bent verantwoordelijk voor het waarborgen van kwaliteit en service, door te zorgen voor een uitstekende gastbeleving en te voldoen aan de standaarden
  • Je houdt de financiële resultaten in de gaten, stelt budgetten op en bewaakt de kosten.
  • Je bent op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de horecabranche en past deze toe.

Wie zoeken wij?

Om dat allemaal goed te doen, is het handig als je het volgende bent of hebt:
  • Je hebt zeker 5 jaar ervaring met leidinggeven in de horeca
  • Je vindt het geen probleem om ‘s avonds en in het weekend te werken. Gezellig juist!
  • Samen met het managementteam ruik (en proef) je niet alleen de heerlijke Italiaanse gerechten, maar ook kansen en trends in de markt. Zo zorg je steeds weer voor geweldige nieuwe lunches en diners
  • Je bent een gastvrij en gezellig voorbeeld voor je medewerkers en zet ze samen met de gasten op de eerste plaats
  • Je zorgt voor eenheid binnen je team, hoe divers het ook is. 1 team, 1 taak!
  • Je weet alles van bedrijfsregels, richtlijnen en geldende wetten en regels
  • Je bent pas tevreden als je medewerkers en gasten blij de deur uitgaan
Dit krijg je van ons

Voor al je harde werk krijg je dit van ons terug:
  • Een superleuke baan van 38 uur per week in het schitterende groen van het Reeuwijksehout (direct aan de A12)
  • De zekerheid van werken bij een grote organisatie maar de gezelligheid van een familiebedrijf
  • Een goed pensioen, zodat je op je oude dag nog steeds kunt genieten van de horeca
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, trainingen en opleidingen
  • 20% personeelskorting als je in je vrije tijd bij een van onze zaken komt eten of een drankje komt doen
Over Axivate Horeca
Je gaat werken voor Axivate Horeca, een snelgroeiende scale-up. Gaat er niet meteen een belletje rinkelen? Denk dan aan PK Bar & Kitchen, Stadskasteel Oudaen, Brouwerij Oudaen, Café-Restaurant Rust Wat en Buitenplaats Slangevegt. Je leest het goed: de mooiste en meest sfeervolle restaurants in de buurt van Utrecht zijn van ons. Een geweldige omgeving om in te werken. Al onze horecazaken zijn bijzonder, authentiek en serveren de heerlijkste gerechten en drankjes. Maar onze 580 medewerkers zijn het belangrijkst: zij zijn gastvrij en zetten onze gasten elke dag op de eerste plaats. Aan jou als assistent-manager de taak om juist hen op de eerste plaats te zetten, zodat ze dat kunnen blijven doen.

meer...



Meer vacatures van Axivate Horeca