Inloggen - Registreer  

Naar vacature    

Junior Assistent Accountant Samenstel

KroeseWevers - Enschede - 19-01-2018

Accountant Samenstel

Enschede, Doetinchem, Emmen, Oldenzaal
Waarom werken bij KroeseWevers?
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waarbij je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen? Wil jij direct een meerwaarde zijn voor een ondernemer en daarnaast ook een sparringpartner zijn? Wil je graag gelijktijdig werken en studeren? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven! Heb jij recent een opleiding hbo-Accountancy, hbo-Bedrijfseconomie of een relevante wo-opleiding afgerond? Wij bieden je binnen KroeseWevers een opleiding tot AA-accountant aan, in zowel theorie als praktijk. Beter kan jij je carrière niet beginnen!

In deze functie werk je veel samen met collega’s van alle disciplines binnen KroeseWevers, namelijk zowel collega’s van de auditpraktijk als de fiscalisten. Je leert enorm veel dankzij deze collega’s en je teamleden. Er is voldoende begeleiding, maar daarnaast wordt er wel eigen initiatief en/of creativiteit verwacht. Je takenpakket zal in no-time groeien. Jan Borggreve, Senior Manager op de afdeling samenstel binnen KroeseWevers geeft aan: “Wanneer je interesse hebt in de klant, gemotiveerd en een team-player bent en met beide benen op de grond staat, krijg je binnen KroeseWevers veel kansen om je te ontwikkelen en door te groeien.”

Stop dus met zoeken, de interessante functie en uitdagende werkzaamheden heb je namelijk in deze vacature gevonden!
Jan Borggreve, Senior Manager op de afdeling samenstel binnen KroeseWevers geeft aan: “Wanneer je interesse hebt in de klant, gemotiveerd en een team-player bent en met beide benen op de grond staat, krijg je binnen KroeseWevers veel kansen om je te ontwikkelen en door te groeien.”

Jij ziet jezelf er al werken, toch? Bij KroeseWevers kom je in een zakelijke, professionele en groeiende organisatie met een unieke mix van mensen en expertises. Hierdoor werk je veel samen met collega’s uit verschillende disciplines, leer je veel van je collega’s en zij van jou. Ons doel is het volledig ontzorgen van onze cliënten met ons brede dienstverleningsaanbod van accountancy, belastingadvies en aanverwante financiële dienstverlening. Het leveren van hoogwaardige kennis, kwaliteit en een persoonlijke benadering naar onze cliënten is voor ons vanzelfsprekend. Dit doen wij inmiddels al bijna 40 jaar met veel passie, plezier én met een fantastisch team van circa 270 mensen over zeven vestigingen in Noord- en Oost-Nederland.

Wij bieden
32-40 uur
Je bent nieuwsgierig & digital minded
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van KroeseWevers