Inloggen - Registreer  

Commercieel Bouwkundig Projectleider

Conflex - Vaassen - 22-05-2019 Naar vacature  

Ben jij een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken? Kun je goed organiseren? Heb jij affiniteit met bouwtechniek en een scherp technisch inzicht? En heb jij net een technische opleiding (civiel- of bouw) afgerond, of bijna afgerond? Dan zijn wij op zoek naar jou! Concreet/ Conflex zoekt een enthousiaste en gedreven

Trainee werkvoorbereiding en projectleiding serviceonderhoud (Bedrijfsbureau)

Concreet is actief in totaalonderhoud en renovatie van de buitenschil van kleine tot grote complexen, waarbij Conflex weer is gespecialiseerd in vloeistofdichte vloeren, gietvloeren in de industrie en utiliteit, zwembaden en waterdichte afdichting. Wij zijn gespecialiseerd in renovatie van vastgoed in de publieke sector. Onze opdrachtgevers zijn woningbouwverenigingen, VvE-beheerders, (semi)overheden, industrie en bouwbedrijven.

Wat ga je doen:

Als werkvoorbereider en projectleider serviceonderhoud ben je de spin in het web. Je bent onder meer verantwoordelijk voor het uitwerken van werkplannen, plaatsen en bevestigen van bestellingen, coördinatie tussen partijen die bij een project betrokken zijn, het aansturen (projectleiding) van het service-onderhoud en uitvoeren van controles en administratieve handelingen. Tevens bewaak je de (financiële) voortgang tijdens de uitvoering van het werk.

Profiel

Je technisch inzicht is uitstekend en je beschikt over goede communicatieve en organisatorische vaardigheden, een analytisch denkvermogen en je houdt van constructieve uitdagingen. Je bent leergierig, assertief, flexibel, nauwkeurig en hebt een relevante (civiel- of bouw-) technische opleiding op HBO-niveau afgerond, of bijna afgerond.

Aanbod

Wij bieden een zelfstandig, afwisselende functie met goede opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden in een informeel team bij een groeiend bedrijf. Bij aanvang van het dienstverband wordt een persoonlijk opleidingsplan opgesteld. Het betreft een fulltime functie met mogelijkheden voor een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid. Standplaats is Apeldoorn.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Conflex