Inloggen - Registreer  

Huishoudelijke Hulp

FacilicomHuishoudelijke - Pijnacker - 27-08-2019 Naar vacature  

Functieomschrijving

Leuk dat je interesse hebt in onze vacature! Als huishoudelijke hulp help jij met de huishoudelijke werkzaamheden bij mensen thuis die daar zelf niet meer goed toe in staat zijn. Je krijgt je eigen klanten toegewezen volgens een vaste wekelijkse planning, op basis van jouw beschikbaarheid.

Mevrouw Jansen is 5 jaar geleden haar man verloren na 50 jaar samen te zijn geweest. Haar kinderen zijn net als iedereen druk met werk, hun eigen kinderen en nog veel meer. Daarom vind mevrouw het extra leuk dat iedere week Tessa de huishoudelijke hulp langs komt om haar huis weer lekker schoon te maken. Mevrouw Jansen heeft behoefte aan contact en een gezellig praatje. Aangezien mevrouw nog helpt bij de huishoudelijk werkzaamheden die zij nog wel kan kletsen de dames er dan lekker op los als zij samen het huis schoonmaken.

 

Functie-eisen

Jouw belangrijkste taken zijn: stoffen, stofzuigen en schoonmaken van sanitair en keuken, maar ook was- en strijkwerk. Ons uitgangspunt is dat je huishoudelijke werkzaamheden waar mogelijk samen met de klant doet. Je haalt niet alleen voldoening uit het verrichten van schoonmaakwerk, maar bent ook in staat om veranderingen bij de klant thuis te signaleren en hierop actie te ondernemen.

Ben jij sociaal, hou je van een opgeruimd huis en heb je een hart voor de zorg? Kom dan werken bij Axxicom Thuishulp. Onze cliënten kunnen jouw hulp en ondersteuning goed gebruiken!

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een contract tussen de 6 en 12 uur per week, afhankelijk van jouw beschikbaarheid
  • Je krijgt bij ons een cao conform salaris van €10,76 bruto per uur
  • Je bent minimaal 18 jaar
  • Je kunt dichtbij huis werken, op fietsafstand met een fietsvergoeding van € 1,16
  • Je kunt werken op de dagen en tijden dat jij wilt: maandag tot en met vrijdag tussen 08:00u en 18:00u
  • Je krijgt een vakantie toeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 7,33%
  • Je krijgt een telefoonvergoeding van €5,- per periode
  • Je bouwt pensioen op bij het pensioenfonds Zorg & Welzijn
  • Je kunt online onbeperkt trainingen volgen via ons opleidingen platform Goodhabitz. De leukste manier om meer kennis op te doen in jouw vakgebied of persoonlijke interesse
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van FacilicomHuishoudelijke