Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Chauffeur Chauffeur

Mvo Groep - Oosterhout - 23-01-2020 Naar vacature  

de Mensen die het Maken
/
/
Heb jij ervaring in het kippervervoer of ben je bereid dit te leren en weet je van aanpakken? Zo ja, lees dan verder wat Martens en Van Oord jou kan bieden.

Momenteel hebben wij een functie beschikbaar als:
Chauffeur

Wie is Martens en Van Oord?

Sinds de start in 1986 heeft Martens en Van Oord zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw, nationaal en internationaal. We zijn innovatief, divers en blinken uit op het land en in het water, of op de grens ertussen.

Martens en Van Oord is ook een bedrijf met lef. Waar anderen terugdeinzen, zien wij kansen. Onze kernwaarden “deskundig, grensverleggend en betrokken” worden bij onze activiteiten keer op keer bewezen.

Het is fijn samenwerken met professionals die hun vak verstaan, innovatief zijn, verantwoordelijkheid nemen en duurzaam opereren. Dát zijn de mensen die het maken. Dát is Martens en Van Oord.

Wat zijn je taken?
Als Chauffeur kipperauto voer je vanuit de standplaats Oosterhout werkzaamheden uit op een kippertrailer; 10x8, 10x6 of 10x4.

Wat is je profiel?


Je beschikt bij voorkeur over de volgende kennis en kwaliteiten:
  • LBO/MBO niveau
  • Ervaring in het kippertransport is een pré
  • In het bezit van rijbewijs CE
  • In het bezit van code 95
  • In het bezit van VCA

Wat bieden wij jou?

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Je werk speelt zich af in een uitdagende omgeving. Daarvoor bieden wij je een marktconform salaris met daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw achtergrond en ervaring.

Ben je geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via onderstaande link!
meer...Meer vacatures van Mvo Groep