Inloggen - Registreer  

CuliVers, onderdeel van Sligro Food Group

Sligro Food Group - 25-05-2023 Naar vacature  

Van een eenpersoonsmaaltijd voor iemand met een speciaal dieet tot de maaltijden voor een kleinschalig verzorgingstehuis of de avondmaaltijd voor 6.000 militairen tijdens de Vierdaagse in Nijmegen. Bij CuliVers bereiden we het allemaal!

We hebben allerlei verschillende vacatures. Meer weten over wat je binnen ons gezellige team kunt doen? Lees verder!

Werken bij CuliVers biedt jou de volgende voordelen:

✅ Vrij in het weekend
✅ Een vast werkrooster: dat voordelen biedt voor je privéleven
✅ Werken in een gezellig, collegiaal team
✅ Aantrekkelijke extra’s, zoals een goed pensioen, korting op verschillende verzekeringen en op leuke uitjes
✅ Veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen CuliVers én binnen Sligro
Bij CuliVers in Eindhoven, onderdeel van Sligro Food Group, werken ongeveer 100 mensen in verschillende functies. Hier bereiden we iedere week maar liefst 150.000 kant-en-klare maaltijden, maaltijdcomponenten, soepen en sauzen voor allerlei soorten klanten. Zo maken we complete maaltijden voor bedrijven, zoals voor onze eigen kantines, institutionele- en zorginstellingen, onze zelfbedieningsgroothandels en ook voor grote evenementen. Daarnaast maken we ook maaltijdcomponenten voor de horeca, waardoor zij tijd besparen in de keuken.

Die maaltijden en maaltijdcomponenten ontwikkelen we in onze Proefkeuken; dit doen onze Culinair Adviseurs en Chef-koks in overleg met onze klanten. Die recepturen gaan vervolgens naar onze productiekeukens om daar in de gevraagde hoeveelheden bereid te worden door onze Koks. Daarna worden ze tailormade verpakt en van etiketten voorzien door onze Operators en Productiemedewerkers, voordat ze worden klaargezet voor transport naar onze klanten.

CuliVers groeit, dat biedt kansen!

CuliVers groeit, dat betekent dat er voor jou allerlei mogelijkheden zijn om door te groeien binnen ons bedrijf. Je kunt je verder ontwikkelen binnen je vakgebied of je kunt doorstromen naar een ander functiegebied als dat je interessant lijkt. En omdat CuliVers onderdeel is van Sligro Food Group zijn ook daar allerlei mogelijkheden. Je kunt vakgerichte en meer algemene opleidingen volgen, onder andere via ons online platform. Bovendien profiteer je ook van de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden van Sligro Food Group.

Vind jouw nieuwe uitdaging bij CuliVers in onderstaande vacaturelijst

We hebben bij CuliVers verschillende vacatures, o.a. voor Koks, Operators, Logistiek Medewerkers en Productiemedewerkers.
Staat jouw uitdaging er niet tussen en wil je toch graag meer weten over de mogelijkheden om bij CuliVers aan de slag te gaan? Bel, mail, whatsapp dan met Hidde de Heer, onze Recruiter, via 06-25201600 of via hdeheer@sligro.nl

×
Job alert aanmaken
Resultaten
1 – 6
van
6
Pagina 1 van 1
Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 6 van 6
Eindhoven, NL, 5652 AV
16 apr. 2024
CuliVers
Eindhoven, NL, 5652 AV
Eindhoven, NL, 5652 AV
7 apr. 2024
CuliVers
Eindhoven, NL, 5652 AV
Eindhoven, NL, 5652 AV
6 apr. 2024
CuliVers
Eindhoven, NL, 5652 AV
Eindhoven, NL, 5652 AV
5 apr. 2024
CuliVers
Eindhoven, NL, 5652 AV
Eindhoven, NL, 5652 AV
2 apr. 2024
CuliVers
Eindhoven, NL, 5652 AV
Eindhoven, NL, 5652 AV
2 apr. 2024
CuliVers
Eindhoven, NL, 5652 AV

We hebben bij Culivers verschillende vacatures, o.a. voor Koks, Operators, Logistiek Medewerkers en Productiemedewerkers.

Als Kok werken volgens een vast rooster én de weekenden vrij? Dat kan bij CuliVers!

Heb je er genoeg van om 12 uur achter elkaar te moeten werken? Baal je dat je vaak aan het werk bent als je familie en vrienden vrij zijn? Onze Koks werken in een tweeploegendienst. Dat betekent dat je de ene week werkt van 7.00-15.00 en de andere week van 15.00-23.00. Als je wilt kun je overigens ook alleen in de avonddienst werken. Met dit vaste rooster heb je als Kok dus alle ruimte om werk en privé op een goede manier in te vullen en te combineren.

Onze Koks werken in een grote keuken die alle faciliteiten van een horecakeuken combineert met die van een zorginstelling. Tijdens je eerste weken word je gekoppeld aan een ervaren Kok. Zo leer je de hele keuken kennen en kan je daarna zelfstandig aan het werk.

Afwisselend werk als Operator terwijl je bovendien het beste uit je team haalt

De maaltijden en maaltijdcomponenten die onze Koks maken moeten natuurlijk goed verpakt worden en voorzien van de juiste etiketten. Hiervoor hebben we verschillende productielijnen ingericht. Als Operator ben je verantwoordelijk voor een van de zes productlijnen. Je bedient de machines en stuurt het team Productiemedewerkers aan dat aan jouw lijn werkt. Je zorgt ervoor dat de mensen in je team weten wat ze moeten doen en dat er zorgvuldig wordt gewerkt. We zijn natuurlijk wel met voeding bezig.

Onze Operators werken in tweeploegendiensten, van 6.00-14.00 en van 14.00-22.00. Soms werk je ook op zaterdagochtend, dat gaat altijd in overleg.

Veelzijdig werk in de logistiek – bij Culivers zijn er verschillende mogelijkheden

Bij CuliVers vind je verschillende logistieke functies. Onze Logistiek Medewerkers werken in de inkomende of uitgaande logistiek. De inkomende logistiek bestaat uit de onderdelen goederenontvangst, orderverzameling, voorraadbeheer en emballagewerkzaamheden. De uitgaande logistiek begint als de maaltijden bereid en verpakt zijn. Dan gaan de Orderpickers aan de slag om deze klaar te zetten voor verzending.

We werken in de logistiek in twee ploegen, waarbij je om de week ook in de avond werkt. In het weekend ben je lekker vrij!

Liever in de productie aan de slag? Ook dan kun je bij CuliVers alle kanten op!

Binnen onze organisatie hebben we op verschillende plekken regelmatig vacatures voor Productiemedewerkers. Bijvoorbeeld bij het afwegen van de ingrediënten waar de Koks mee aan de slag gaan, of aan een van onze productielijnen.

Maak kennis met John, Luke, Mouayad en Stefan en lees waarom zij bij ons werken:

John van Erkel, Groepscoördinator Assemblage

“Het is belangrijker om goed met mensen om te kunnen gaan dan veel verstand van techniek te hebben.”
Mijn belangstelling voor verpakken is begonnen toen ik als Banketbakker in de productie werkte bij een grote fabrieksmatige banketbakker. Daar ging ik van het maken van taarten naar het op de juiste manier verpakken van diezelfde taarten. Ik werkte daar veel ’s nachts en onregelmatig. Toen mijn vrouw en ik een gezin wilden stichten besloot ik te zoeken naar een vaste basis met meer regelmaat.

Wel wilde ik graag in de voeding en met verpakkingen actief blijven. Die kans vond ik bij Culivers.
Inmiddels werk ik daar alweer 18 jaar.
De planning en roosters zijn lang van tevoren bekend
Ik ben gestart als

Operator

in de assemblage. Als Operator ben je verantwoordelijk voor jouw lijn. Je bedient de machines en stuurt je team van vier tot zeven Productiemedewerkers aan. Jij zorgt er dan voor dat je collega’s, die allemaal verschillende achtergronden hebben, goed samenwerken als team. Het is daarom

belangrijk dat je goed met mensen om kunt gaan

. Dat is belangrijker dan dat je echt technisch bent, al is het wel handig als je iets met techniek hebt. Je bouwt bijvoorbeeld tussentijds machines om als je een ander soort maaltijden gaat verpakken. Na twee jaar ben ik doorgegroeid naar

Groepscoördinator Assemblage

. Dan ben je ook verantwoordelijk voor de planning en de roosters. Je moet dan wel een beetje flexibel zijn. Er kan altijd iemand ziek worden of een dag vrij willen. Dan pas ik de planning daarop aan.

We hoeven eigenlijk nooit ‘nee’ te zeggen als iemand vrij wil zijn.

Culivers is een leuk bedrijf om bij te werken. Er werken hier zo’n 100 mensen, dus je kent iedereen. Het is ook een hele platte organisatie, je kunt bij iedereen terecht. En tegelijkertijd heb je

de zekerheid en veiligheid van een groot bedrijf als Sligro
dat erboven staat. Dat geeft zekerheid, alles is ook goed geregeld. Je krijgt altijd je salaris op tijd en ze hebben een goede pensioenregeling. Ik heb al best wat bedrijven van binnen gezien, maar nog nooit zo’n goede werkgever gehad als Culivers.

Luke Moris, Groepsmanager Logistiek

“Ik krijg binnen Culivers veel kansen om me verder te ontwikkelen en door te groeien.”
Nadat ik acht jaar als Kok had gewerkt, wilde ik iets anders. Wel wilde ik in een omgeving werken waar ik mijn affiniteit met food nog steeds kwijt kon. En zo kwam ik zes jaar geleden bij Culivers in de logistiek terecht. Ik heb daar de kans gekregen een aantal mooie stappen te zetten. Ik begon als

Medewerker Goederenontvangst
. Daar controleer je niet alleen of je de juiste producten in de juiste hoeveelheid hebt ontvangen, maar je checkt ook de temperatuur, of de etiketten kloppen en of er beschadigingen zijn. Na dit een klein jaar gedaan te hebben, ben ik gestart met een nieuwe functie als

Voorraadcontroleur
. In die functie zorg je ervoor dat de werkelijke voorraad in de logistieke magazijnen overeenkomt met de voorraad in het systeem. Je signaleert afwijkingen en rapporteert dit aan de Inkoper en Groepscoördinator Logistiek. Omdat er bij Culivers gekookt wordt is het natuurlijk belangrijk dat alle ingrediënten voor de recepten in de juiste hoeveelheid aanwezig zijn. Ik heb dit twee jaar gedaan. In die tijd ben ik vanuit Sligro ook

begonnen met een hbo-opleiding logistiek management
. Die opleiding is in de avonduren, maar
de uren die je daaraan besteedt worden gezien als werkuren
, dus dat is wel heel fijn. Ik rond deze opleiding binnenkort af.

Ik kan aan de slag met mijn ideeën om processen te verbeteren

Na twee jaar als Voorraadcontroleur ben ik

Groepscoördinator

geworden waarbij ik een team van 10-15 mensen aanstuurde net als de andere Groepscoördinator. En sinds een paar maanden ben ik

Groepsmanager Logistiek

. Dat betekent dat ik eindverantwoordelijk ben voor het complete logistieke
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Sligro Food Group