Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Adviseur Learning & Development

Akd - Rotterdam - 16-05-2019 Naar vacature  

Staf en ondersteuning
Afdeling HRM • Rotterdam
Het team van HR bestaat momenteel uit dertien professionals (ca. 10 FTE): een aantal HR adviseurs en specialisten op de gebieden van Learning & Development, Recruitment en Arbo, en een HR Service Center. Wij zijn per direct op zoek naar een Adviseur Learning & Development (32 uur per week).

Als adviseur Learning & Development help jij AKD groeien door mee te bouwen aan een divers aanbod van opleiding en ontwikkelingsmogelijkheden voor alle professionals van AKD. Dit biedt AKD via het eigen opleidingshuis, de AKDMY. Je adviseert over en werkt mee aan het L&D-beleid. Je doet voorstellen voor en/of ontwerpt opleidingen, trainingen en cursussen voor de verschillende doelgroepen. Hierbij hoort ook jouw kritische en creatieve blik om bestaande initiatieven te evalueren en bij te stellen. Je bent goed op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en hebt een goed inzicht in wat AKD en haar professionals nodig hebben om zich verder te ontwikkelen.

Je bent verantwoordelijk voor de planning en organisatie van het curriculum van de AKDMY, voor alle doelgroepen. Hierbij ben je ook verantwoordelijk voor de puntenregistratie- en administratie in het systeem Opsys. Je verzorgt alle informatie en communicatie van en over de AKDMY, zowel intern als extern met o.a. de NOvA, KNB en NOB.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste adviseur Learning & Development met 4-6 jaar ervaring in een soortgelijke functie die toe is aan een volgende stap. Je weet je goed binnen deze doelgroep ‘te bewegen’ en beschikt over organisatiesensitiviteit. Daarnaast ben je een volwassen gesprekspartner. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift. Je hebt een Hbo of Wo studie voltooid, bij voorkeur op het gebied van Opleidingskunde of HR. Je bent analytisch, communicatief vaardig, flexibel, gedreven, proactief en uitstekend in planning en organisatie.

De functie is een aantrekkelijke combinatie van beleidsmatige en operationele werkzaamheden. Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie met veel vrijheid in een professionele omgeving waarin hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit, dienstverlening en resultaat. Hierbij hoort uiteraard een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Je valt hiërarchisch onder de HR Development Manager. De standplaats van deze functie is Rotterdam, de andere kantoren in Nederland zal je op regelmatige basis bezoeken

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Angelie Lakerveld, HR Development Manager, via telefoon 088 253 5366. Graag ontvangen wij je uitgebreide motivatie met curriculum vitae via het sollicitatieformulier.

meer...Meer vacatures van Akd