Inloggen - Registreer  

Full Stack Developer

Previder - Hengelo - 08-05-2022 Naar vacature  

Ben jij een Full Stack Developer die niet alleen wil coderen maar ook system engineering werk wil doen? Zoek niet verder! Ga bij Previder aan de slag met ons Selfservice portaal en combineer software ontwikkeling met IT.

40 uur
Hengelo
ICT
06-05-2022

Wat ga je doen?

Previder heeft een SelfService portal ontwikkeld waarin klanten diensten afnemen. Deze diensten worden (semi)automatisch geleverd vanuit onze backend systemen zoals onze Cloud, Infrastructuur en administratieve systemen. Naast Software ontwikkeling zijn kennis van IT en de business nodig om zo een vertaling te kunnen maken van de functionele wens naar een technisch ontwerp.

Bij Previder zijn we op zoek naar een ervaren DevOps engineer die mee bouwt aan ons portal, nieuwe oplossingen bedenkt en toevoegt aan het portaal en zoveel mogelijk werkprocessen automatiseert. Technieken waar je mee werkt zijn oa. Java, Spring Framework en Angular.

Je werkt zelfstandig aan complexe ontwikkeltrajecten en krijgt de vrijheid om eigen ideeën in te brengen in het team en met voorstellen richting management.

Je maakt deel uit van de afdeling Core Services; een team van software ontwikkelaars en infrastructuur specialisten. Ervaren engineers die de cloud en infrastructuur beheren en deze ook door ontwikkelen met nieuwe producten en diensten.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Previder