Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Productmanager food&beverage

Albron - De-meern - 02-06-2023 Naar vacature  

Productmanager food&beverage

De Meern
Servicekantoor
Kantoor
38 uur

Werken bij Albron

Als productmanager catering ken je heel veel mensen binnen de organisatie. Je werkt samen met marketing, concept development, inkoop, functioneel beheer en operatie aan het verbeteren van productiviteit en het vergroten van de duurzaamheidsimpact van Albron. In 2025 laat Albron dagelijks 250.000 gasten genieten van lekker, gezond, duurzaam en betaalbaar eten.

Albron is een onafhankelijke food service organisatie, tegelijkertijd zijn we continu op zoek naar de samenwerking; met leveranciers, franchisepartners en opdrachtgevers. We werken samen aan een win-win-win situatie; bij alles wat we doen, willen we dat iedereen er beter van wordt. Dit geldt voor onze medewerkers, partners, opdrachtgevers en natuurlijk onze gasten!

Heb jij ervaring in de hotellerie of horeca en zou je graag jouw kennis operationele kennis delen en verder groeien in productmanagement? Dan is dit jouw baan!

Ons recept voor productmanager F&B

De ambitie is groot en we willen graag verder groeien; keten brede verduurzaming en innovatie van huidige en nieuwe concepten zijn pijlers waar we ons op richten. Maar zoals je misschien al snapt, dat kunnen we niet alleen. We zijn op zoek naar een productmanager die ons team komt versterken.

Jij werkt als productmanager nauw samen met onder andere Marco Rensink; product data entry coördinator, Karel van Tiel; executive chef en Diede Wieldraaijer als oördinator marketing & activatie. Zo bespreek je met Marco welke producten er nieuw zijn en worden toegevoegd aan het assortiment. Heb je met Karel mooie gesprekken over ingrediënten en bespreek je met Diede de voortgang van projecten. Met 800+ locaties in Nederland zijn we continu op zoek naar de schaalbaarheid van locaties. Werkt een concept op locatie 1 heel goed? Dan gaan we dit idee ook aanbieden op andere locaties. Zo creëren we weer een win-win-win situatie met voordeel voor de opdrachtgever, leveranciers en onze medewerkers.

Jij;
  • bent catering productspecialist en eerste aanspreekpunt voor alle Albron collega’s
  • komt met nieuwe ideeën en gaat op zoek naar manieren om services aan te vullen en te verbeteren
  • bent verantwoordelijk voor de samenstelling, recepturen en prijsstelling van de seizoensproducten en menu’s
  • geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het sales en concept development team
  • hebt nauw contact met de diverse onderaannemers en samenwerkingspartners
Alles om het uiteindelijke doel te behalen; samen met je collega’s van productmanagement, marketing, inkoop en operatie zorg je ervoor dat Albron aanbiedt wat bij ons past; locaties met een lekker, gezond, duurzaam en betaalbaar assortiment!

Jouw ingrediënten

Welke ingrediënten heb je hiervoor nodig?

Bij Albron werken we met eten & drinken. Zonder affiniteit met deze productgroep ga je hier veel gesprekken niet kunnen volgen. Zo kan het namelijk zo een kwartier gaan over een nieuw soort bodem van een pizza of een GRO burger; een burger van oesterzwammen. Natuurlijk, ook voetbal en politiek worden hier besproken, maar, eerlijk is eerlijk; eten & drinken voeren de boventoon.

Daarom ben jij:
  • Communicatief vaardig en overtuigend in het Nederlands
  • Pragmatisch, nauwkeurig en kritisch
  • Het gewend om te werken in een dynamische en complexe omgeving
  • 38 uur per week beschikbaar

en heb jij:
  • Een proactieve houding en probleemoplossend vermogen
  • Ervaring met plannen, organiseren en delegeren
  • Financieel inzicht
  • HBO werk- en denkniveau

Onze menukaart voor jou

Onze menukaart voor jou 

Binnen Albron werk je op een professionele afdeling met veel ruimte voor eigen initiatief. Zo heb je 6 directe collega’s binnen de vakgebieden zorg, horeca en bedrijfsrestaurants. De afdeling wordt aangestuurd door Claudette Blauwendraat, manager Food & Concepts. 

  • Bruto maandsalaris tussen €3.000,- en €3.600,- bruto per maand (38 uur, fulltime, hospitality cao)
  • 25 verlofdagen en een laptop en telefoon
  • Pensioenregeling bij pensioenfonds Horeca & Catering en een passende collectieve zorgverzekering
  • De mogelijkheid om thuis te werken
  • Breed takenpakket binnen een informele en dynamische omgeving
  • Persoonlijke ontwikkelkansen met (maatwerk)opleidingen via de Albron Academy
  • Met onder andere Jong Albron ontmoeten we elkaar ook buiten werk tijdens leuke borrels en informele activiteiten

Smaakt dit naar meer? Solliciteer direct!

Productmanager food&beverage bij Albron, klinkt dit als jouw nieuwe functietitel op LinkedIn? Upload jouw gegevens via de sollicitatiebutton en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Francy Stokman; recruitment markteer via 06-13305886 of

.

Over Albron

Albron is een A-merk met een grote ambitie. Van oudsher zijn wij een stichting met een maatschappelijk karakter. Om op een toekomstbestendige manier te kunnen blijven bijdragen zoeken wij mensen die hier vanuit hun expertise invulling aan kunnen geven. Met die koers lopen wij voorop in de markt. Met innovatieve foodconcepten, unieke samenwerkingen, vergaande verduurzaming en geweldig werkgeverschap.

In 2025 laten we dagelijks 250.000 gasten genieten van lekker, gezond, duurzaam en betaalbaar eten. We hebben dromen en plannen genoeg. Je gaat bij ons dus de meest interessante tijd tegemoet.

"In de jaren dat ik werkzaam ben bij Albron hebben we onder andere The Green House geopend. Ik werd de coördinerende inkoper van het brood voor The Green House. De kok wilde brood dat gemaakt is van Utrechts graan, gemalen op een Utrechtse molen, waarvan een Utrechtse bakker een deeg zou maken. Via een collega ben ik terecht gekomen bij een molenaar uit Montfoort en we hebben het voor elkaar gekregen om dat deeg te maken. Dat is heel gaaf."

meer...



Meer vacatures van Albron