Inloggen - Registreer  

Interieurbouwer/meubelmaker

Panel Precision - Wehl - 10-06-2021 Naar vacature  

40 uur / 🎓 MBO

Heb jij ervaring met een het assembleren en afwerken van meubilair?

Dan maken we graag kennis met je.
Voor onze productie zijn we op zoek naar een ervaren interieurbouwer. Een interieurbouwer met oog voor detail die twee rechterhanden heeft en voldoening haalt uit het vervaardigen van meubilair en diverse montagewerkzaamheden.

Wat ga je doen?

Als interieurbouwer bij Panel Precision realiseer je meubilair en bewerkt halffabricaten die vervolgens naar de klant gaan. Op basis van de informatie die in projectmappen staan ga je aan de slag. Je communiceert nauw met de werkvoorbereiding over hoe de opdracht is uitgedacht. Grotendeels is het stuksproductie, wat de afwisseling groot maakt, alsook de technische uitdaging. Technisch inzicht is daarom een pré. Je werkt met een verscheidenheid aan materiaalsoorten die volgens hoge kwaliteitsstandaarden moeten voldoen. Het vakmanschap is wat jou drijft, naast de trots die je voelt als het eindresultaat opgeleverd wordt bij een tevreden klant. Ben jij de persoon die een grote bijdrage gaat leveren aan onze groei en ben jij de persoon die de opdrachten naar een hoger niveau tilt?

Waar ga je werken?

De nieuwe productiehal in Wehl met een high-end industrieel machinepark waar producten volledig machinaal bewerkt worden, van het plakken van plaatmateriaal tot het zagen, kantenverlijmen en CNC-en van de panelen tot in onze montageafdeling het assembleren van onderdelen. Panel Precision is een groeiend bedrijf met het doel om de zorg van productiecapaciteiten en -pieken, niet beschikbare bewerkingen en financieel/economische risico’s bij investeringen van klanten weg te nemen. Er hangt hier een gemoedelijke, Achterhoekse sfeer en een no-nonsense mentaliteit. Wij streven naar een gezonde werkrelatie waarbij eerlijkheid en gelijkheid centraal staat.

Wij vragen

Je bent een vakspecialist, met ervaring op het gebied van montagewerkzaamheden binnen de houtverwerkende industrie en/of interieurbouw. Je bent flexibel, hebt een doorzettingsmentaliteit en bent een teamplayer.

Opleiding en ervaring:
  • Een afgeronde MBO opleiding richting machinaal houtbewerking en/of of aantoonbare werkervaring.
  • Ervaring in het vervaardigen en in omgang van kwalitatief hoogwaardige materialen

Wij bieden

Bij Panel Precision staat centraal dat je je werk met plezier uitvoert. We bieden je daarom een functie met verantwoordelijkheid, collegialiteit en waardering.

Verder bieden wij:
  • Een aanstelling met zicht op een vast contract
  • Een goed salaris dat hoger is als je meer kennis, kunde, ervaring en opleiding hebt
  • De cao Jachtbouw en Houtverwerkende Industrie met goede pensioenvoorziening
  • Mogelijkheden tot verdere opleiding, ontwikkeling en groei
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Panel Precision
Meer Interieurbouwer meubelmaker vacatures