Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Chef Partie (kok Banqueting)

Hotel Van der Valk Oostzaan - Amsterdam - 01-03-2023 Naar vacature  

Een werkweek met een vaste weekend dag vrij, waarbij je veel eigen inbreng hebt in als kok en waarbij je ook nog eens werkt met collega's die voelen als familie. Te mooi om waar te zijn? Zeker niet! Als Chef de Partie Banqueting ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse (voor)bereiding van zowel warme als koude buffetten voor de Meeting en Events afdeling. Je rapporteert hierbij aan de Sous-chef en Chef-kok. Je werkweek bestaat uit 5 dagen werken en 2 dagen vrij (waaronder een weekenddag).

Hoeveel uur/ dagen jij werkt is bespreekbaar.

Waar ga je werken?

Van der Valk Hotel Oostzaan is een modern hotel dat bestaat sinds 2016. Een hotel met 144 kamers, een groot restaurant, sfeervolle bar en mooie Banqueting zalen. Vanuit het hotel is zowel Amsterdam als Zaandam goed te bereiken.

Gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van je fouten en plezier hebben in werk. Dat is waar ons hotel voor staat! Werken bij van der Valk Hotel Oostzaan betekent werken met vrienden en familie!

What's in it for you?

Dat er méér dan werken is weten we maar al te goed. Wij laten graag onze eigen handen wapperen om naast een toffe baan en leuke collega’s meer te bieden. Ontspanning en gezelligheid zijn net zo belangrijk. Daarom bieden wij, naast een salaris van €2.093 tot €2.813 per maand op full-time basis, in ieder geval het volgende:

  • Voor € 65,- overnachten bij alle Valk Exclusief hotels door heel Nederland;
  • Recht op een weekenddag vrij;
  • Korting in online stores;
  • Gratis gebruik van onze fitness;
  • Korting op jouw sportabonnement;
  • Trainingsmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een groot jaarlijks personeelsfeest en teamuitjes;
En naast dit alles natuurlijk de allerleukste collega's!
Wat ga je doen?
Wij hoeven jou natuurlijk niet te vertellen wat jouw baan als Chef de Partie inhoudt, dus hieronder volgt een kleine samenvatting van de werkzaamheden die jij volledig zelf mag invullen!

  • Ons banquetingteam aan te sturen;
  • Jij hebt hart voor koken en zet je creativiteit in bij het ontwikkelen van de nieuwe menukaart;
  • Het bereiden van wok gerechten, vlees en/of vis tijdens Live Cooking Buffet;
  • Buffetten voorbereiden voor bedrijven die meetings in het hotel hebben of bruiloften/feesten;
  • Nauw samenwerken met de Sous-chef en Chef-kok.
Mede door jouw innovativiteit en creativiteit bieden de restaurants van Valk Exclusief een culinaire ervaring om niet te vergeten!

Wie ben jij?

  • Allereerst kook jij natuurlijk graag!
  • Je werkt goed zelfstandig en in teamverband;
  • Je fantaseert, verfrist en verrast ons met nieuwe ideeën;
  • Je wilt met jouw ervaring ons keuken niveau naar een nog hoger level brengen;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring binnen de Banqueting;
  • Je hebt een niveau 3 diploma voor Zelfstandig Werkend Kok of soortgelijks;

Come join the family…

Word jij onze nieuwe collega? Stel je aan ons voor door nu te solliciteren!
Is dit niet helemaal jouw functie? Kijk dan op
voor meer vacatures!

Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons
. Voor vragen en meer informatie over de functie van Chef de Partie (kok Banqueting) neem je contact op met Anouk Ummels (Personeelszaken) op nummer 020-8207600. Ook kan je appen via 06 16723159! Website:

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
meer...



Meer vacatures van Hotel Van der Valk Oostzaan - Amsterdam