Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Een medewerker communicatie (adviseur A) voor het Centrum

Hs Leiden - 29-03-2021 Naar vacature  

De faculteit Gezondheidzorg van Hogeschool Leiden zoekt een medewerker communicatie (adviseur A) voor het Centrum Bij- en Nascholing Verpleegkunde (0,6 FTE)

De functie

Het CBNV is nog niet bekend in de regio en dus is er werk aan de winkel. Ten behoeve van verdere groei zal een marktonderzoek worden uitgevoerd en is een acquisitie- en (online) marketingplan nodig. Verder dient ook promotiemateriaal te worden ontwikkeld, zoals (digitale) brochures en dient de website te worden aangepast.

Concrete taken zijn:
  • Bijdragen aan marktonderzoek;
  • Acquisitie- en marketingplan opstellen en zo nodig (deels) uitvoeren;
  • Aanpassen en beheren van de website;
  • Uitvoeren van online marketing (inclusief sociale media accounts);
  • Brochures van het aanbod (cursussen, coaching en de OPO) maken.
Je valt functioneel onder het hoofd van het Centrum Bij- en Nascholing Verpleegkunde en hiërarchisch onder de opleidingsmanager Verpleegkunde. Het team bestaat uit de teamcoördinator, de coördinator OPO, vier docenten met een eigen aandachtsgebied (AGZ, MGZ, OZ en GGZ) en een administratief ondersteuner. Je werkt intensief samen met de communicatieadviseur van de afdeling M&C.

Functie-eisen

  • Je hebt een relevante opleiding,bij voorkeur hbo-Communicatie;
  • Je hebt enkele jaren werkervaring met name met het maken van (of serieus bijdragen aan) realistische
  • acquisitie-/marketingplannen;
  • Je kunt aanspreken teksten schrijven;
  • Je weet hoe je sociale media voor publicatie en marketing kunt benutten;
  • Je werkt graag nauw samen met een klein team;
  • Je denkt heel actief mee in het verbeteren van de interne en externe zichtbaarheid van het CBNV;
  • Je neemt je verantwoordelijkheid en ziet wat er moet gebeuren;
  • Je bent prettig in de samenwerking, secuur en gericht op de oplossing en het resultaat.

Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden is een multisectoriële hogeschool in het hart van de Randstad. De hogeschool heeft ongeveer 12.000 studenten en 1.200 medewerkers. Het onderwijs wordt verzorgd binnen vijf faculteiten met een eigen identiteit, die samenhangt met het karakter van de opleidingen en de verschillende beroepen en werkvelden waarvoor de studenten worden opgeleid.

Onze maatschappelijke opdracht is om goed beroepsonderwijs te verzorgen en gekwalificeerde professionals op te leiden die beschikken over een kritische houding en in staat zijn te functioneren in een veranderende beroepspraktijk. Naast kwalificatie voor de beroepspraktijk maken persoonsvorming, socialisatie, internationalisering en het ontwikkelen van maatschappelijke verantwoordelijkheid deel uit van onze opleidingen. Het leren van de student staat daarbij altijd centraal.

Faculteit

De faculteit Gezondheidszorg is met zo’n 2550 studenten en 220 medewerkers één van de vijf faculteiten van de hogeschool. De faculteit bestaat uit de bacheloropleidingen Fysiotherapie, Verpleegkunde en Vaktherapie en de masteropleidingen Fysiotherapie en Wijkgerichte Beweegzorg

en Advanced Nursing Practice. Daarnaast maken vier lectoraten deel uit van het facultaire kenniscentrum VEER (Vitaliteit En Eigen Regie).

De Opleiding tot Verpleegkundige

Binnen de opleiding Verpleegkunde studeren 1.550 studenten en zijn 80 docenten en enkele onderwijsassistenten en ondersteuners werkzaam. De opleiding heeft goede relaties met het werkveld in de regio. Het gaat om tal van samenwerkingsverbanden op het gebied van onderwijs, praktijk en onderzoek.

Centrum voor Bij- en Nascholing Verpleegkunde (CBNV)

De opleiding verzorgt cursussen en coaching in opdracht van regionale zorginstellingen (Contractonderwijs Verpleegkunde). De cursussen richten zich op het ontwikkelen/leren

van onderzoekend vermogen, EBP, klinisch redeneren, verpleegkundig leiderschap, coaching en meer wijk specifieke modules (indiceren van zorg, wijkgerichte samenwerking en coaching van zelfsturende teams). Sommige cursussen komen overeen met modules uit het doorstroomprogramma voor mbo-verpleegkundigen, waardoor cursisten vrijstellingen kunnen aanvragen voor deze onderwijsonderdelen. De cursussen worden ontwikkeld en verzorgd door docenten van de Opleiding tot Verpleegkundige. Daarnaast biedt de opleiding de Opleiding tot Praktijkopleider (OPO) aan.

Een toename aan scholingsvragen vraagt om een verdere professionalisering van de organisatie. Contractonderwijs Verpleegkunde en de Opleiding tot Praktijkopleider vallen per 1 september 2021 onder het (nieuwe) Centrum Bij- en Nascholing Verpleegkunde (CBNV) van Hogeschool Leiden.

Arbeidsvoorwaarden

De cao-hbo is van toepassing. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 2.845,48 en maximaal € 3.920,50 (schaal 9) bij een fulltime dienstverband conform de cao-hbo. Het betreft een dienstverband voor 0,6 fte voor bepaalde tijd. Daarnaast is er een gunstige pensioenregeling via het ABP en is er de mogelijkheid tot flexibel werken. Er zijn diverse ontwikkelmogelijkheden binnen de hogeschool en er is ruimte voor professionalisering. Verder kent de cao-hbo een eindejaarsuitkering van 8,3% en is de hogeschool dicht bij station Leiden gelegen.

meer...



Meer vacatures van Hs Leiden