Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Zelfstandig Werkend Kok

Careerboard - Amsterdam - 29-03-2024 Naar vacature  

The Harbour Club Amsterdam Zuid
Amsterdam
onbepaald
32 tot 38 uur
Jij weet het als geen ander: zonder goede voorbereiding ben je nergens. Daarom begin je jouw werkdag met zorgen dat de mise en place helemaal klopt. Nu ben je er helemaal klaar voor, en je collega’s in de keuken ook. De junior keukenmedewerkers kunnen altijd bij je terecht. Samen werken jullie aan prachtige gerechten voor het restaurant. Je bereidt ze zorgvuldig, en geeft ze pas uit als elk detail op het bord klopt. Want een goede maaltijd moet een onvergetelijke ervaring zijn. Heb je een goed idee, of een voorstel om nóg meer kwaliteit te leveren? Dan deel je het meteen met de Sous- en/of Chefkok. Ook met de medewerkers in de bediening heb je een soepel contact, en je weet precies hoe je bestellingen aanneemt, controleert en distribueert. De keuken is bij jou in goede handen.

WAT MAAKT JOU DE PERFECTE AANVULLING OP ONS TEAM?

  • Jij hebt een koksopleiding gevolgd of je hebt minimaal 2 jaar gewerkt in een vergelijkbare functie.
  • Alles schoon & veilig? Productkennis en ervaring met HACCP is gewenst.
  • Links of rechts? Zelfstandig maak je weloverwogen keuzes.
  • Bring it on! Jij houdt van hard werken.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
  • Je bent flexibel inzetbaar en beschikbaar in de avonden, weekenden en op feestdagen.

THE HARBOUR CLUB AMSTERDAM ZUID

The Harbour Club staat voor ultiem en puur genieten. Een uniek concept met landelijke bekendheid en internationale allure. Een sprankelende sfeer, het ‘top notch gestylde’ interieur en buitengewoon fantastisch eten. Daar zijn we trots op! Bij The Harbour Club ben je aan het juiste adres als je houdt van hoogstaande kookkunsten met oog voor detail, maar wél origineel en een tikkeltje eigenwijs. Op het menu vind je alleen het beste vlees, de meest verse vis en de mooiste groenten zijn goed genoeg. De bereidingen zijn eenvoudig en puur: vlees van de Grill, in roomboter gebakken zeetong en gegrilde kreeft. Voor de sushi en sashimi worden de best gekweekte Blue-Fin tonijn uit Malta ingekocht. De oesters zijn krakend vers en ook de plateaus fruits de mer zijn ongeëvenaard. Elke gast verdient een bijzondere ervaring en daar streven wij dagelijks naar. Dat doen we met de beste gerechten en overheerlijke drankjes, maar zeker ook een stukje entertainment. Voor minder dan een uitstekende service doen wij het niet!

WAT KRIJG JIJ VAN ONS (NAAST EEN FIJN TEAM NATUURLIJK)?

  • Momenteel bieden wij nog meer arbeidsvoorwaarden! Zoals 15% weekendtoeslag en 70% tegemoetkoming in de reiskosten als je verder woont dan 10km van je werk.
  • Een keer overwerken? Dit kan worden uitbetaald, maar je mag het ook opsparen om extra vrij te zijn.
  • Leergierig? Daarvoor hebben wij trainingen van het Leonardo Development Lab!
  • Ambitieus? Bij ons kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling én doorgroeien!
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Careerboard