Inloggen - Registreer  

Gastvrouw/-heer receptie, restaurant & winkeltje

Markenheem - Doetinchem - 19-10-2019 Naar vacature  

Voor onze locaties Schavenweide en Croonemate te Doetinchem zijn wij op zoek naar een

Vrijwillige gastvrouw/-heer receptie, restaurant & winkeltje

Als gastvrouw of gastheer ben jij degene die de bezoekers ontvangt en vragen beantwoordt. Je beheert het winkeltje en beantwoordt de telefoon van de receptie op tijden waarop de beroepskrachten niet werkzaam zijn. Je verzorgt lichte administratieve werkzaamheden. Daarnaast schenk je de gasten in het restaurant een kopje koffie/thee.

Wat vragen we?

We zijn voor verschillende dagen op zoek naar vrijwilligers. De werkdagen en tijden:
donderdag van 14:00-19:00 uur en/of vrijdag van 14:00-19:00 uur.
Om deze vrijwilligersvacature te kunnen invullen is het van belang dat je vriendelijk, tactvol en geduldig bent met onze cliënten. Je bent betrokken en enthousiast en hebt verantwoordelijkheids-gevoel. Daarnaast beschik je over een servicegerichte instelling en kun je zelfstandig functioneren.

Wat bieden we?

Je gaat deel uit maken van een enthousiaste groep vrijwilligers. Er heerst een prettig sfeer op Schavenweide en Croonemate en je inzet wordt gewaardeerd door onze cliënten. Vanuit de organisatie kun je rekenen op praktische ondersteuning.

Reageren?

Herken jij je in dit profiel? Of ken je iemand die uitstekend op deze plek zou passen? Wij horen het graag! Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Markenheem
Meer Gastvrouw -heer receptie restaurant & winkeltje vacatures