Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Demi Chef de Partie - Ciel Bleu Kitchen

Hotel Okura - via Hotelprofessionals - Amsterdam - 03-06-2022 Naar vacature  

: demi chef de parti

Functie kenmerk :

Operationeel

Dienstverband :

Full time

Opleiding :

n.v.t.

Werkervaring :

n.v.t.

Geplaatst:

16.06.2022

Omschrijving vacature Demi Chef de Partie - Ciel Bleu Kitchen:

Hotel Okura Amsterdam is een internationaal vijfsterrenhotel. Stap onze wereld binnen en ontdek hoe Oosterse en Westerse invloeden op unieke wijze met elkaar verweven zijn door onze mix van de Japanse en Nederlandse cultuur. Al onze medewerkers zorgen samen voor een voortreffelijke, authentieke service en ervaring voor elke gast. Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken. Heb je een passie voor koken? Sta je open voor een nieuwe uitdaging en wil je dit beroep uitoefenen in één van The Leading Hotels Of The World in een restaurant dat bekroond is met maar liefst twee Michelinsterren? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Wat je kan verwachten
Ciel Bleu restaurant biedt vanaf de 23e etage een panoramisch uitzicht over de stad Amsterdam en is bekroond met twee Michelin-sterren. De ultieme Ciel Bleu ervaring omvat het overtreffen van de verwachtingen, niet alleen met betrekking tot de gerechten, maar ook met betrekking tot service.

Als Demi Chef de Partie ben je verantwoordelijk voor het bereiden van uiteenlopende gerechten op hoog niveau, het uitvoeren van mise en place activiteiten, het schoonhouden van de keuken, een optimale functionering van de toegewezen partie en de ontwikkeling van nieuwe items op het menu.

Je hoofdtaken zullen zijn:
  • Het (voor) bereiden van gerechten conform de vastgestelde standaarden, receptuur en planning;
  • Verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de toegewezen partie;
  • Het maken van suggesties aan de Chef;
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van producten voor het menu;
  • Het verzekeren van de kwaliteit, smaak, structuur en kleur van gerechten en het aanpassen daarvan wanneer nodig.
Wees gerust, je werkt niet alleen! Naast werken binnen je eigen team, werk je ook nauw samen met andere teams binnen het hotel. Want alleen door samen te werken bereiken we de beste resultaten. Er wordt 7 dagen per week in ploegendienst gewerkt. Je werkt 5 dagen per week, 7,6 uur per dag. Ook op feestdagen ben je beschikbaar om te werken.

Wat wij bieden
  • Contract: 1 jaar, mogelijkheid tot verlenging, we willen dat je blijft!
  • Salaris: Schaal 4. Klik
voor het salaris overzicht
  • Bonus: 1 week salaris bij het behalen van je SMART doelen
  • Reiskostenvergoeding: Vanaf 10 km woon-werkverkeer
  • Vakantiedagen:25 vakantiedagen en 7 Nationale feestdagen vergoeding per jaar op basis van een fulltime contract.
  • CAO: Horeca CAO
  • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden om elke dag een beetje beter te worden. Wij bieden je een online e-learning bibliotheek met meer dan 300+ opleidingen. Daarnaast kun je live trainingen bijwonen van onze Training Manager. Bijvoorbeeld de Lean White Belt Training, Extraordinary Guest Experiences training en de Persoonlijk leiderschap training;
  • Veel ruimte voor het delen van nieuwe initiatieven, ideeën en verbeteringen volgens onze Lean-filosofie. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt: wij zijn benieuwd naar jouw mening!;
  • Een keer per jaar 50% personeelskorting in een van onze restaurants (lucky you!);
  • Het hele jaar 20% personeelskorting in een van onze restaurants;
  • Gratis maaltijd in de kantine;
  • Geweldige personeelsevenementen (jaarlijks personeelsfeest, Sinterklaasfeest, teamuitjes, bootcamps);
  • Afhankelijk van je functie ontvang je een uniform of een stomerijvergoeding;
  • Parkeerfaciliteiten voor managementfuncties;
  • Vitaliteitsweken en maandelijkse gezondheidsdagen;
  • Mogelijkheid om crosstrainingen te doen om meer te leren over andere afdelingen, neem bijvoorbeeld een kijkje in onze Japanse keuken!;
  • Medewerker van de maand: ontvangt € 100, - netto, een overnachting in ons hotel en een diner in ons Serre restaurant;
  • Medewerker van het jaar: krijgt een compleet verzorgde reis naar Japan!
  • Na je proeftijd, ontvang je een overnachting inclusief ontbijt en drankje in onze 23rd bar zodat je ons hotel als gast kunt ervaren!

Wat we vragen


Uiteraard zijn wij in de eerste plaats geïnteresseerd in jou en wat wij voor jou als werkgever kunnen betekenen. Daarnaast verwachten wij van jou:
  • Je bent een enthousiaste vakman of vakvrouw die zich verder wil ontwikkelen binnen het hoge segment;
  • Je hebt een koksopleiding afgerond;
  • Je komt graag met nieuwe ideeën;
  • Je bent flexibel;
  • Je hebt relevante werkervaring binnen gerenommeerde (leer) bedrijven binnen het hogere segment;
  • Je kan je uitdrukken in het Engels (in geschrift).
meer...



Meer vacatures van Hotel Okura