Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Afstudeer-) stage HRM

Datacount - Gouda - 11-01-2020 Naar vacature  

DataCount groeit en daarom zijn we op zoek naar een (afstudeer-)stagiair(e) die ons gaat helpen in onze personeelsuitdagingen. Ben jij iemand die systematisch de juiste persoon op de juiste plaats weet te krijgen en haal jij daaruit je voldoening? Solliciteer!

Wie zijn wij?

DataCount is een onderzoeksbureau in de verkeer- en mobiliteitssector. We doen voornamelijk onderzoek voor overheden en adviesbureaus en zien alle onderzoeken die met verkeer te maken hebben als ons werkveld. Denk daarbij aan parkeeronderzoek, het in kaart brengen van verkeersstromen, voertuigtellingen en belevingsonderzoeken. Naast het verrichten van de daadwerkelijke onderzoeken, presenteren wij onze eigen ingezamelde data en data uit bestaande bronnen via GIS-dashboards en datarapportages aan onze klanten. Dat klinkt breed, en dat is het ook! Op de projectenpagina van onze website vind je een scala aan goede voorbeelden.

We hebben een jong en ambitieus team en er zijn enthousiaste ideeën om verder uit te breiden. We werken met moderne technieken, maar ook veel met tijdelijke medewerkers zoals studenten. Je begrijpt wel dat dat uitdagingen met zich mee brengt: Hoe zetten we iedereen zo goed mogelijk in, hoe motiveren we tijdelijke medewerkers en hoe zorgen we dat al onze projecten gevuld krijgen met de juiste personen?

Deze vraagstukken bieden volop de mogelijkheid om je HRM-kennis en -vaardigheden in te zetten en binnen korte tijd heel veel te leren. En bevalt het wederzijds goed? Dan kan je, in het geval van een afstudeerstage, direct bij ons aan de slag nadat je je diploma hebt behaald. Wie weet, misschien word jij wel onze eerste HR-specialist! Je kan ons dan helpen om nog meer innovatieve ideeën van de grond te krijgen.

Wat doe je als (afstudeer-)stagiair(e)?

Je gaat samen met de projectleiders (en eventueel een tweede (afstudeer-)stagiair(e)) aan de slag om werving en selectie voor de lopende projecten vorm te geven. Daarmee word jij de spin in het web van ons bedrijf: jouw werkzaamheden zorgen ervoor dat de projecten optimaal verlopen, want zonder de werkzaamheden van onze medewerkers worden de projecten natuurlijk niet uitgevoerd. Zowel het inplannen, controleren als administreren van de in te zetten medewerkers hoort daarbij tot je werkzaamheden.

Daarnaast werk je aan het opzetten van verbeteringen voor bedrijfsbrede werving en selectie en help je mee in het ontwikkelen van structurele verbeteringen rondom training en opleiding van onze medewerkers. Daarmee zorg je zowel voor tevreden projectleiders als tevreden klanten!

Je eigen onderzoek doen? Ook daarvoor bieden we je graag de ruimte, waarin we ook meedenken met de opzet van je onderzoek.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt HBO/WO denkniveau, enige werkervaring binnen een commerciële organisatie is een pré;
  • Je bent niet bang voor een belletje, appje of mailtje en kunt goed motiveren. Kortom: er is niets mis met je communicatieskills;
  • Je bent een doorzetter en een aanpakker: planningen vullen doe jij in een handomdraai.
  • De belangrijkste skill: je bent nauwkeurig, want zeg nu zelf: een persoon op twee planningen zetten voor eenzelfde moment kan natuurlijk niet!

Wat bieden wij?

DataCount biedt een werkomgeving waar ruimte is voor nieuwe ideeën en eigen invulling van het takenpakket. Je krijgt tevens een stagevergoeding van €250,- (reguliere stage) of €400,- (afstudeerstage) per maand (o.b.v. 40 uur per week) en een NS-businesscard zodat je met de trein naar kantoor kan komen: We zijn gevestigd op loopafstand van station Gouda.

meer...Meer vacatures van Datacount