Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Medewerker Uitgifte

Sodexo - Sittard - 22-12-2020 Naar vacature  

Medewerker Uitgifte Sittard in SITTARD
Solliciteer
Bevestig je inschrijving voor je vacaturemelding
E-mail deze vacature
Super gastvrij? Gasten verwennen met lekker eten en drinken.
Wat ga je doen?
In deze zorginstelling zorgen wij ervoor dat het bezoekers en het personeel aan niets ontbreekt op het gebied eten en drinken. Je bent werkzaam in het bezoekersrestaurant, waar vooral externe bezoekers komen lunchen en/of koffiedrinken. Je vindt het leuk om met eten en drinken bezig te zijn. Je neemt bestellingen aan achter de kassa, vervolgens maak je koffie/thee, belegde broodjes, snacks en zoetigheden of een warme maaltijd klaar voor de gast en rekent af. Ook help je bij de voorbereidingen voor de dag, denk hierbij aan bereiden van soep, pasteitje, zuurvlees, smoothies, sapjes en broodjes. Je helpt met het inruimen en aannemen van de vracht van de leveranciers, je bent bekend met de HACCP regelgeving, je kunt zelfstandig, maar ook goed in team verband werken. Je helpt de gasten altijd met een lach aan de kassa, brengt eventueel de bestelling aan het tafeltje, zorgt voor een schone en frisse uitstraling van het zitgedeelte, maakt een praatje waar mogelijk. Afwas en opruim-schoonmaakwerkzaamheden behoren ook bij de functie. Je werkt in een team van verschillende medewerkers; sommige zijn in dienst van Sodexo, sommige in dienst van Zuyderland en andere zijn stagiaires. Je vindt het leuk om het gezicht van Sodexo te zijn!

Je werkt 20 uur per week. Gemiddeld werk je 3 to 5 dagen per week. De werktijden liggen tussen 7 uur en 21 uur. Afhankelijk van de openingstijden van het bezoekersrestaurant zijn je diensten tussen de 4 uur en 8 uur per dag

Wat neem je mee?

Voor deze functie heb je ervaring in de omgang met gasten en bij voorkeur in horeca en/of catering. Tevens voldoe je aan het volgende profiel:
  • Je bent gastvrij en vindt het leuk om horecamatig in de catering te werken;
  • Met het oog op de voedselveiligheid is het belangrijk dat je zorgvuldig en hygiënisch werkt;
  • Je bent creatief en leergierig;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je bent flexibel in het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden, maar ook qua werktijden;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
Wat bieden wij?
  • Contract voor 20 uur per week (werkdagen maandag t/m zondag);
  • Flexibiliteit in uren;
  • Een goed salaris volgens de cao voor horeca (bij 21 jaar en ouder € 10,14 bruto per uur)
meer...



Meer vacatures van Sodexo