Inloggen - Registreer  

Systeembeheerder

Tkp - Groningen - 24-12-2019 Naar vacature  

Jij werkt graag mee aan onze cloudtransitie naar AWS. En houdt onze private cloud operationeel en up-to-date. Weet jij de gegevens van 3,7 miljoen Nederlanders veilig te houden? Dan zijn we erg benieuwd naar je ervaring en motivatie!

Vakgebied
ICT
Dienstverband
Fulltime
Niveau
hbo
Carrière
Professional
Locatie
Groningen
TKP zit midden in de digitale transformatie. We ontwikkelen een state-of-the-art cloudplatform dat ervoor zorgt dat pensioen eenvoudig is en blijft. Als systeembeheerder werk je mee aan dit nieuwe cloudplatform. Maar ook aan het up-to-date en veilig houden van onze huidige omgeving. Die omvat meer dan 1000 werkplekken, 1800 virtuele servers en 1,5 PB aan storage en is volledig gevirtualiseerd met VMware-technologie. Een flinke uitdaging dus!

In deze functie verwachten we van jou dat je:
 • onze Linux-, Microsoft- en VMware-omgevingen beheert;
 • servers geautomatiseerd inricht door middel van scripts;
 • verbetervoorstellen doet op het gebied van datacenterbeheer en KA;
 • meewerkt aan onze transitie van on premise naar cloud.

Dit ben jij

Of je nou starter bent of al jaren werkervaring hebt, je laat je niet afschrikken door nieuwe technologieën. Je bent nieuwsgierig en pakt graag kansen. Lef en daadkracht zijn je op het lijf geschreven. Je bent een echte aanpakker en werkt graag probleemoplossend. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en werk je graag samen met collega’s.

Daarnaast:
 • heb je hbo denk- en werkniveau;
 • heb je ervaring met virtualisatieplatformen en enterprise Microsoft- en Linux-omgevingen;
 • heb je kennis van en ervaring met diverse (netwerk)security-oplossingen;
 • heb je kennis van en ervaring met private cloud;
 • is kennis van en ervaring met cloudmigratie een pre.

Afdeling

Je komt te werken op de afdeling ICT Beheer in het team Systeembeheer. In dit team gaat de meeste aandacht uit naar het operationeel houden en verder optimaliseren en verbeteren van onze systemen. Samen zorgen we er zo voor dat onze collega’s elke dag met plezier hun werk kunnen doen. Daarnaast zijn we druk bezig met de groei en evolutie van onze ICT-omgeving, van onze on-premise cloud naar een hybride variant in AWS. Het team bestaat uit 8 medewerkers.

Werken bij TKP

De digitale transformatie – we zitten er middenin. Met ruim 900 professionals werken we aan het beste digitale pensioenplatform, waarop straks miljoenen Nederlanders inzicht in hun pensioen krijgen. We experimenteren met artificial intelligence, chatbots en data analytics. Dat schept interessante kansen voor ICT’ers met ambitie.

Sleutelen aan state-of-the-art technologie is voor ons dagelijkse kost. Interessante projecten genoeg. Denk maar eens aan die enorme financiële datastromen die in goede banen geleid moeten worden.

Waarom TKP?

 • De inhoud van ons werk, veel ruimte om met eigen ideeën te komen en energieke collega's die elkaar graag helpen;
 • Veel sportieve en gezellige activiteiten, zoals een wekelijkse bootcamp, fiets- en skiweekenden en een maandelijkse borrel;
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling – van workshops en coaching tot persoonlijk opleidingsplan.

Fijne voorwaarden

Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Daarnaast krijg je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 16,7% bovenop je bruto maandsalaris. Je valt onder de cao van onze moeder Aegon, krijgt minimaal 26 vakantiedagen, profiteert van een uitgebreid pakket aan voordelen én krijgt uren voor vrijwilligerswerk.

Heb je interesse?

Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en cv. Je kunt reageren via onze website. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met DirkJan Nijland, manager ICT Beheer, via

of 06-12 21 13 97. Vragen over de procedure kun je stellen aan Nourdin Bourjel, recruiter, via 06-82 70 59 16 of
.
 

Sollicitatieformulier Systeembeheerder

Vind je de vacature duidelijk?

Ja
Nee
×

Videogesprekken vanwege coronavirus

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Tkp
Meer Systeembeheerder vacatures