Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Werkstudent Omzetbelasting (BTW)

Bdo - Arnhem - 24-11-2021 Naar vacature  

Wil je graag ervaring opdoen naast je studie binnen onze levendige btw-praktijk? Duik jij graag in de jurisprudentie van het Hof van Justitie, de btw-wetgeving en lijkt het je leuk om te werken voor diverse (internationale) klanten? Dan is een werkstudentschap bij de btw-groep bij BDO echt wat voor jou!

Als werkstudent bij BDO krijg je de mogelijkheid om al tijdens je studie werkervaring op te doen in de fiscale praktijk. Je maakt kennis met alle aspecten van de btw-praktijk en doorloopt het gehele traject van de fiscale dienstverlening naar onze klanten. Kortom, als werkstudent leg je de basis voor een carrière als belastingadviseur/btw-specialist. Je werkt in een team van 10 btw-specialisten vanuit kantoor Arnhem. Je bent onderdeel van de regio BDO Noord-Oost. In deze regio worden onze klanten bediend en wordt er veel samengewerkt met andere fiscalisten. Landelijk werken bij BDO ruim 450 fiscalisten met veel enthousiasme aan uiteenlopende fiscale vraagstukken.

Dit zijn je werkzaamheden

Je biedt ondersteuning bij advisering van klanten op het gebied van btw en overdrachtsbelasting;
Je onderzoekt vaktechnische btw-vragen;
Je biedt ondersteuning bij bezwaar- en beroepschriften op het gebied van btw;
En je neemt deel aan en geeft input in het wekelijks vaktechnisch overleg met jouw btw-collega's.

Dit maakt je werk leuk

Tijdens jouw werkstudentschap krijg je de mogelijkheid om mee te werken in de praktijk en een beeld te krijgen van onze organisatie, klanten en uiteraard je collega’s.

Onze klantenportefeuille is zeer divers: van MKB- en familiebedrijven en internationale ondernemingen alsook vele publieke instellingen, zoals zorginstellingen, gemeenten en woningcorporaties.

  • Je hebt volop doorgroeimogelijkheden. Na het afronden van je opleiding heb je de mogelijkheid om je carrière bij BDO voort te zetten. In dit geval bieden wij voldoende studiefaciliteiten aan om je NOB-opleiding te volgen. Verder neem je dan samen met onze andere young professionals deel aan de BDO Tax University en worden er diverse andere (vaktechnische)cursussen en bijeenkomsten georganiseerd.

Dit ben jij

We zoeken een werkstudent die actief meedenkt en met ideeën durft te komen om zo altijd te blijven innoveren. Je past goed bij BDO als je proactief, sociaal en een echte teamspeler bent. Je bent nieuwsgierig en wilt graag meer over de fiscaliteit (btw) te weten komen. Daarnaast ben je:

(Bijna) masterstudent Fiscaal Recht of Fiscale Economie;
Kwaliteitsgericht, correct en accuraat in de uitvoering van je werk;
Geïnteresseerd in btw en overdrachtsbelasting;
Communicatie zeer vaardig;
Minimaal twee dagen per week beschikbaar.

Dit bieden wij

Als je kiest voor een carrière bij BDO kom je terecht in een open, sociale en professionele werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en je eigen kansen te creëren. We helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. Dit doen we onder andere door:

De BDO Academy die een breed scala aan trainingen en praktijkervaringen biedt;
Uitstekende begeleiding door ervaren collega’s.

Daarnaast vinden wij dat er bij inspanning ook ontspanning hoort. Je ontvangt van ons:
Een vergoeding van maximaal € 25,00 per maand voor de abonnementskosten van een geselecteerde sportschool in de buurt;
32 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Is dat niet voldoende? Dan heb je de mogelijkheid om 15 vakantiedagen per jaar bij te kopen.

We bieden je, naast een vast salaris, ook verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden aan:
Een laptop;
Reiskostenvergoeding;
Onkostenvergoeding;
Aantrekkelijke pensioenregeling (deelname vanaf 21 jaar);
Korting op de (collectieve) ziektekostenverzekering via CZ of Zilverenkruis/Achmea;
In de maand mei ontvang je een vakantietoeslag van 8,33%.
meer...Meer vacatures van Bdo