Inloggen - Registreer  

Naar vacature    

Stage marketing analist

Oadbus - Goor - 15-01-2018

Vanuit de hoofdvestiging te Goor en diverse standplaatsen in Nederland organiseren ca. 200 enthousiaste medewerkers dagtochten, busreizen en rondreizen, trips naar Disneyland® Paris, riviercruises en arrangementen op en gebied van sport en events. Zowel voor klanten die individueel op pad willen als voor groepen die een reis op maat wensen. Oad is Nederlands meest toonaangevende touroperator en busbedrijf in één en groeit sterk.

Oad is Nederlands meest toonaangevende busbedrijf met een modern en zeer uitgebreid wagenpark. Voor onze vestigingen Schiphol en Lith zijn op zoek naar ervaren touringcarchauffeurs met code 95, die aan de slag willen als oproepkracht. Als touringcarchauffeur rij je op klantvriendelijke wijze onze klanten naar hun bestemming en terug. Denk aan dagtochten, één- en meerdaagse reizen, spoorstremmingen, aan- en afvoerritten in Nederland en excursies.

Functieprofiel

Om de groei van de reisorganisatie Oad verder te faciliteren wil Oad meer inzicht verkrijgen in haar klanten en klantgedrag. Dit inzicht wil Oad verkrijgen door het analyseren van beschikbare klantdata. Het resultaat is oa. stuurinformatie voor de directie.

Bij Oad willen wij een talentvolle WO & HBO student de mogelijkheid bieden stage te lopen op onze afdeling Marketing en e-commerce. Het marketing en e-commerce team rapporteert direct aan de directie en wordt gevormd door een enthousiast en jong team.

Wij zoeken een leergierige student die nauwkeurig en zelfstandig kan werken. Ook ben je sociaal, creatief, doelbewust en (pro)actief. Bij voorkeur volg je een exacte opleiding (bedrijfskunde, economie, etc.). Goede kennis van Excel en affiniteit met IT is een must.

Opdrachten

In samenspraak met jou gaan wij op zoek naar een passende opdracht welke bijdraagt aan het opzetten van een systeem waarmee het e-commerce en marketingteam en de directie permanent inzicht heeft in haar klanten en klantgedrag.

Mogelijke onderdelen van deze opdracht zijn;
  • inzicht verkrijgen in het klantprofiel per productcategorie zoals (vlieg)busreizen, riviercruises, Disneyland® Paris, en per boekingskanaal (retail, call center en online)
  • het vergroten van het inzicht in aandeel herhaal klanten per type product en reis
  • verwerking en analyse van klant enquêtes
  • analyse van de marketing kosten per individuele klant

Interesse?


Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in een jong en innovatief bedrijf, mail dan je motivatiebrief naar:
Win
voor 15 personen een
busreis
naar de
kerstmarkt
in Düsseldorf

Voorwaarde actie:

De winnaar wordt bekend gemaakt op 1 september 2018. Oad biedt diverse vertrekdata aan naar de kerstmarkt in Düsseldorf waartussen gekozen kan worden.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Oadbus
Meer Stage marketing analist vacatures