Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen
Horeca bijbaan - La Place De Hackelaar A1/A
Hey horeca bijbaner! Kom jij naast je studie aan de slag bij ons? Jij maakt gasten blij met heerlijk eten & drinken. Eén ding is zeker; het is er altijd een komen en gaan van mensen en jij helpt iedereen zo snel en zo goed mogelijk. Jij bent onze smaakmaker!
Muiden
0 tot 12 uur
La Place
Solliciteer
Horeca bijbaan - La Place Muiden De Hackelaar A1/A6
Solliciteer
klik hier: #werkplek
Langs één van de drukste snelwegen van Nederland, de A1, vind je La Place Muiden. Forensen, vrachtwagenchauffeurs en gezinnen op weg naar een pretpark komen hier allemaal langs jouw counter voor de door jou gemaakte pizza’s en verse smoothies! Elke dag van de week, van 08.00 tot 21.00 uur zorg jij voor het culinaire hoogtepunt van iemands dag. Deze locatie is echter niet met het OV te bereiken.
klik hier: #team
Het team zal bestaan uit ongeveer 25 echte horecatijgers, waarvan jij er één kan zijn! Ons doel is om het leukste horecateam van Nederland neer te gaan zetten. Hiernaast bestaat dit team uit mensen met een passie voor (gezond) eten en staat de gast bij ons op 1!
klik hier: #wistjedat
Wist je dat wij een terras óp het water hebben waar de hele dag zon staat?
klik hier: #LaPlace
Werk je op een van onze La Place locaties, dan heb je veel flexibiliteit in werkzaamheden én werktijden; net wat voor jou uitkomt. La Place staat voor natuurlijke, verse en huisgemaakte producten. Wij willen goed eten voor iedereen bereikbaar maken.
Jouw collega over La Place
"Bij ons is het iedere dag feest. Naast het harde werken is er veel ruimte voor werkplezier en heerst er een sfeervolle en gezellige sfeer. Medewerkers werken er van verschillende leeftijden, culturen en geslachten, iedereen is welkom."
Jeanine
Horecamanager La Place Den Bosch Arena
Jouw werkdag
Na een ochtend in de studiebanken te hebben gezeten, kun je vanaf 11.30 uur nog een paar uur werken. Eerst even bijkletsen met je collega’s en dan ben je weer klaar om te knallen. Het ene moment ruim je de tafels af en maak je het buffet netjes en het andere moment smeer je een lekker broodje, mix je een smoothie of serveer je een salade. Vervolgens draai je nog een supersnelle kassa. Tijdens de spitsuren van het restaurant presteer jij het om het buffet goed bijgevuld en uitnodigend te houden. De gasten zijn enorm tevreden met je vriendelijke service, je hebt hebt een paar dikke complimenten gekregen. Top!
Je vindt het leuk om hier en daar een praatje te maken met een gast en je collega’s te helpen als jij het even wat rustiger hebt. Aan het eind van jouw werkdag ben je weer klaar en kun je nog even de kroeg induiken of gezellig eten met vrienden. O nee, toch niet… Vanavond moet je nog wat laatste dingen afmaken voor je studie….
Jouw ingrediënten
- Het liefst heb je al wat horeca ervaring, maar ook als aanstormend talent kun je bij ons terecht. Je voelt je in ieder geval thuis in de horeca.
- Dat werken in de horeca fysiek best pittig kan zijn weet je. Hard rennen zie je als een voordeel; scheelt je weer een avondje sporten!
- Diverse gasten, flexibele werktijden en het uitje van de gasten compleet maken met een fijne horecabeleving; werken in de vrijetijdssector is helemaal jouw ding.
- Jij zet altijd net dat extra stapje. Vooral wat service en gastvrijheid betreft.
- Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.
Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega’s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.
Jouw werkgever
Wij zijn een grote horecawerkgever met meer dan 400 locaties door het land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op Schiphol, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer. Eén ding is zeker: al onze horecaconcepten zijn uniek, maatwerk. Standaard is niets voor ons en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk. Jij bent onze smaakmaker. Bij Vermaat werk en groei je op JOUW manier. Sluit je aan bij een club van zo'n 3.000 echte liefhebbers, mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en eten en drinken!
meer...
Meer vacatures van Vermaat