Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Commercieel medewerker sanitair/ klimaattechniek

Technische Unie - Venlo - 02-08-2022 Naar vacature  

Locatie: Venlo | MBO | Techniek | Commercieel | Binnendienst | Duurzaamheid

“Bedankt voor uw opdracht!” Hoe leuk is het als je dit kunt zeggen na een goed gesprek met een klant! Want die offerte, daar heb je echt hard je best op gedaan. En met jouw deskundige advies heb je duidelijk indruk gemaakt. Lekker dat je gisteren die e-learning hebt gedaan om je kennis te verdiepen. Blijven leren loont! Nu door met die technische vraag van een andere klant. Never a dull moment bij Technische Unie…

Even in het kort

  • Brede commercieel technische sales functie
  • MBO niveau 4 met werkervaring
  • Je hebt kennis van 
 en/of klimaattechniek

Wat ga je doen

Via de telefoon, chat, WhatsApp en mail stellen klanten hun technische vragen aan jou. Omdat jij je klanten kent ben je in staat om advies op maat te geven en daadwerkelijk toegevoegde waarde te bieden. Je kennis over onze artikelen, duurzame alternatieven, acties en diensten weet je op het juiste moment in te zetten en proactief onder de aandacht te brengen. En natuurlijk ga je een stap verder als dat nodig is. Met jouw commerciële talent signaleer je kansen voor upselling en cross selling en je bespreekt deze met je klant.

Je bent technisch inhoudelijk betrokken bij het maken van offertes, overlegd met inkoop en leveranciers en volgt gemaakte offertes op en zet ze om in orders. De orders verwerk je nauwkeurig in onze systemen, vooral met betrekking tot logistiek maatwerk. Doordat je duidelijk communiceert en sociaal bent ingesteld ben je een prettige gesprekspartner voor je klant.

Je bent nooit uitgeleerd. Je volgt opleidingen van Technische Unie, workshops van leveranciers en je speurt graag online naar informatie. Daardoor is je technische kennis altijd up to date. Deze kennis deel je met klanten, collega’s en met je (online) netwerk. Je denkt mee, bijvoorbeeld over promotionele acties en hoe Technische Unie kan inspelen op kansen en bedreigingen in de markt.

Wat breng je mee

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 (bijv. commercieel medewerker, junior accountmanager), genoeg werkervaring en brede technische kennis.
  • Je bent online actief, je zoekt en deelt informatie om je kennis te vergroten en je netwerk uit te breiden.
  • Je bent fulltime of minimaal 32 uur per week beschikbaar.
  • Je bent klantvriendelijk, niet snel gek te krijgen en denkt graag een stap vooruit.

Wij bieden

 
Bij Technische Unie, de grootste technische groothandel van Nederland, staat jouw ontwikkeling centraal. Samen met 2.000 collega’s vorm jij het hart van ons bedrijf. Of je nou thuis werkt of op locatie, iedereen staat altijd met elkaar in verbinding. Nog voordat je bij ons begint start je met een digitaal inwerkprogramma waardoor je Technische Unie snel leert kennen. Eenmaal ingewerkt krijg je veel vrijheid en zelfstandigheid om je werk uit te voeren. We willen dat jij met plezier en fit aan het werk kan gaan. Met veilige werkplekken en goede arbeidsvoorwaarden helpen we je om gezond en vitaal te blijven. Professioneel, gedreven, leergierig, gezellig, sociaal en open, dat is de sfeer bij Technische Unie. We werken hard, vinden gelijke kansen voor iedereen belangrijk en hebben zeker ook humor.

Wij zijn niet voor niets al vijf jaar op rij uitgeroepen tot Top Employer en daar horen ook goede arbeidsvoorwaarden bij. Wij bieden je een uitgebreid pakket aan van; 28 verlofdagen, 12 ATV-dagen, reiskostenvergoeding, goed pensioen, korting op bedrijfsfitness en alle producten die we verkopen. Maar ook een jaarlijks event voor het hele gezin, opleidingen, fietsplan, obligaties, winstuitkering, etc. Goed zorgen voor onze collega’s is belangrijk, vandaar dat wij alles tot in de puntjes voor je hebben verzorgd. 

meer...Meer vacatures van Technische Unie