Inloggen - Registreer  

Cateringbeheerder

Albron - via Nederland Vacature - Deventer - 07-04-2024 Naar vacature  

Flexibele werktijden
Je ontvangt standaard een reiskostenvergoeding van €0,21 per km tot 30 kilometer enkele reis.
We werken op alle Albron locaties voor alle nieuwe collega's met de Hospitality CAO.

Waarom onze organisatie

''Met 700+ Albronlocaties is er altijd een werkplek bij jou in de buurt.''
''Samenwerken met mensen met een hart voor gastvrijheid inspireert en motiveert.''
''Bij Albron hebben we kennis van zaken, oog voor jou en het goed voor elkaar.''

Onze recruiter

Aniek, onderdeel van team recruitment

Taken en verantwoordelijkheden

Als cateringbeheerder in de
regio Deventer, Zutphen en Apeldoorn
verzorg jij het eten en drinken op verschillende locaties in de regio van Deventer, Zutphen en Apeldoorn. De locaties zijn bedrijfsrestaurants, verschillend in grootte. Soms werk je alleen, en soms maak je onderdeel uit van een team.

Iedere week ziet jouw werk er verschillend uit; dan werk je in het bedrijfsrestaurant, dan in de keuken en verzorg je onze gasten in een vergadering of borrel. Kortom, de variatie in werk is groot.

Het recept voor een catering beheerder in de regio

  • Warm welkom geven als hét visitekaartje van verschillende restaurants
  • Gasten blij maken met heerlijk eten en drinken
  • Verrichten van banqueting werkzaamheden (o.a. borrels en vergaderingen)
  • Uitvoeren van kassa werkzaamheden

Flexibel

inspelen op de dynamiek van de dag
  • De locatie keurig achterlaten voor de volgende dag
  • Lichte administratieve taken
Nadia: “Als cateringbeheerder
doe ik in elk restaurant waar ik werk nieuwe ervaringen op die ik weer mee neem naar het volgende restaurant, zo worden we samen elke dag beter.”

Geboden wordt

Onze menukaart voor jou

  • Bruto uurloon van

€ 13,27

  • Daarnaast krijg je als beheerder in de regio

een toeslag van 5%

per gewerkte uur

Reiskosten

worden vergoed (geen minimum of maximum aantal kilometers)

20 uur per week

op contract, verdeeld over 4 dagen per week

Flexibele werktijden;

Maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 uur en 20:00 uur, daarnaast ben je incidenteel inzetbaar in de avonden en weekenden.

25 verlofdagen

bij een fulltime dienstverband (38 uur)

Pensioenregeling

bij pensioenfonds Horeca & Catering en een passende

collectieve zorgverzekering

  • Diverse

opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Dirk: ‘'Elke dag is anders, daar houd ik van. Steeds weer een ander restaurant op een andere locatie in mijn eigen regio waar ik onze gasten verras met mooie gerechten. Dat ik ook nog overdag en doordeweeks kan werken, is helemaal mooi meegenomen.”

Smaakt dit naar meer? Solliciteer direct!

Upload jouw CV via de sollicitatiebutton en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Stel ze gerust via werkenbij@albron.nl

Profiel kandidaat

Welke ingrediënten heb je hiervoor nodig?

  • Passie voor eten, drinken en gastvrijheid
  • Relevante werkervaring in een zelfstandige functie, ervaring in de horeca of (bedrijfs)catering is een pre
  • Trotse eigenaar van een

auto

  • Je bent in het bezit van een

VOG

  • Voor elke uitdaging in jouw restaurant heb jij een creatieve oplossing

Elke dag mag voor jou anders zijn

; daar krijg jij energie van

Job alert maken

Maak een job alert voor
'cateringbeheerder'
en ontvang dagelijks vergelijkbare vacatures per mail
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Albron
Meer Cateringbeheerder vacatures