Inloggen - Registreer  

Werkvoorbereider

Roosdom Tijhuis - Rijssen - 30-04-2021 Naar vacature  

Over Roosdom Tijhuis

Roosdom Tijhuis is een ontwikkelende bouwer die landelijk opereert als een sterke partner in huisvestingsprojecten. Naast onze eigen projecten ontwikkelen, ontwerpen en bouwen we projecten voor gemeenten, corporaties, beleggers en andere opdrachtgevers in heel Nederland. Daarnaast wappert onze vlag op diverse zorghuisvestingsprojecten.

Het is onze kracht dat we integrale oplossingen aanreiken maar ook net zo goed delen daarvan kunnen oppakken. Van complete gebiedsontwikkeling en -realisatie inclusief de infrastructuur tot de bouw van enkele woningen, een winkelgalerij, school, kantorencomplex of bedrijfspand dat gezien mag worden.

Wat doe je als werkvoorbereider bij Roosdom Tijhuis?

Je bereidt zelfstandig projecten voor, je controleert het werk van derden, je zorgt voor de juiste bestelling van materialen en je onderhoud hiervoor contacten met leveranciers. Daarnaast ga je met de uitvoerders en onderaannemers in overleg en voor je hen van de juiste en benodigde gegevens, zodat zij in staat zijn de projecten adequaat uit te voeren. Tot slot stel je de eindafrekening op en ben je betrokken bij de oplevering van de woning aan de kopers. Je bent als werkvoorbereider betrokken bij diverse projectteams.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO Bouwkunde opleiding;
  • Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré;
  • Je bent nauwkeurig en resultaatgericht;
  • Communicatief vaardig en klantgericht.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden je een fijne werkplek met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Naast een 40-urige werkweek biedt Roosdom Tijhuis een ontspannen werksfeer met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Onze bedrijfscultuur is te beschrijven als no-nonsense, nuchter, korte lijnen. Je krijgt een prima salaris en de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden van de CAO Bouw & Infra.

Ga voor meer informatie over Roosdom Tijhuis naar de
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Roosdom Tijhuis