Inloggen - Registreer  

Naar vacature    

Werkstudent adviseur bouwfysica

Enginear - Rotterdam - 18-01-2018

Bachelor (HBO), Bachelor (WO), Master

Opleidingsrichting:
Bouwkunde, Building Technology, Built Environment

Uur per week:
0-16 uur, 16-24 uur, 24-32 uur

Bedrijfsinformatie

Onze opdrachtgever is een ingenieurs- en adviesbureau die op landelijk niveau werkt voor onder andere bouwbedrijven, architectenbureaus en projectontwikkelaars. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van oplossingen en het geven van advies omtrent energiezuinigheid, duurzaamheid, akoestiek en bouwfysica voor diverse bouwkundige projecten. De kracht van het bedrijf is hun expertise in de breedte van het vakgebied, want de projecten zijn vaak een combinatie van diverse aspecten. Het leveren van een hoge kwaliteit en het aandragen van een maatwerk-oplossing staan hoog in het vaandel.

Functieomschrijving

Het bedrijf is op zoek naar een adviseur in bouwfysica en regelgeving. Als beginnend adviseur maak je kennis met de systematiek van het Bouwbesluit en aanverwante NEN-normen. Je doet ervaringen op in de verschillende vakgebieden van de bouwfysica en leert bouwkundige berekeningen opzetten op het gebied van daglicht, ventilatie en energieprestatie. Je ontdekt dat de wens van de opdrachtgever een continu schakelen is tussen technische oplossingen en regelgeving. In het begin zul je intensief worden begeleid door een ervaren adviseur en krijg je ruim de mogelijkheid om veel te leren. Het doel is dat je uiteindelijk zelfstandig projecten kan draaien en kan uitgroeien tot specialist brandveiligheid, akoestiek of all-round bouwplantoetser! 

Functie-eisen

Door de groei van het bedrijf is er behoefte aan een gemotiveerde student die komt ondersteunen. Onze opdrachtgever vraagt om de volgende zaken:
  • Je bevindt je in de eindfase van een bouwkundige opleiding (hbo of wo), een bouwfysische specialisatie is een pré; 
  • Je bezit goede schriftelijke vaardigheden voor het schrijven van adviesrapporten;
  • Je kunt systematisch te werk gaan, je bent praktisch ingesteld en je bent leergierig en nieuwsgierig;
  • Je bent voor een langere periode beschikbaar voor minimaal 2 dagen per week, bij voorkeur 3 a 4 dagen per week. 
Wil jij graag praktijkervaring op doen in bouwfysica naast je opleiding en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan direct! 

Ons aanbod

Marktconforme vergoeding voor enkele dagen per week bijverdienen als werkstudent. Er is uitstekende begeleiding en opleiding door onze opdrachtgever. Afhankelijk van jouw capaciteiten is er ruimte voor verdere ontwikkeling en complexere opdrachten. Ook behoort een structurele baan voor na je studie tot de mogelijkheden. 

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Enginear
Meer Werkstudent adviseur bouwfysica vacatures