Inloggen - Registreer  

Helpende plus Doorn

Quarijn - Bunnik - 23-06-2021 Naar vacature  

Ontwikkelmogelijkheden
Waardering voor je werk
Prettige werksfeer
Collegialiteit

Wij vragen

Goede sociale vaardigheden
Creativiteit
Hulpvaardigheid
Integriteit
Waardevol werk doen binnen een plezierige werkomgeving. Als helpende plus bezorg jij de bewoner een fijne dag. Wat je hiervoor terugkrijgt? Een dankbare cliënt en veel waardering vanuit de organisatie. En volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Zo maak jij het verschil als helpende plus
Het zit in je: de ouderenzorg. De dingen die jij doet, doe je met je hart. Van de basiszorg tot het bieden van een luisterend oor. Je ziet wat de cliënt nodig heeft. Bijvoorbeeld dat ze gewoon willen dat je even hun hand vasthoudt. Als helpende plus doe jij waardevol werk. En dat wordt gezien door zowel de cliënten als jouw collega’s. In deze vacature van helpende plus werk jij 24 uur per week op de afdeling Vossenbos en Molenbos in het Zonnehuis in Doorn.

Jij bent onmisbaar bij het:
ondersteunen, begeleiden en assisteren van cliënten in hun dagelijkse routine.
geven van ondersteuning bij het aankleden, eten en drinken, toiletbezoek en/of (voor)lezen.
Het uitdelen en toedienen van medicatie.
in de gaten houden van de cliënt en overleggen met collega’s of familie als dit nodig is.
“De dankbaarheid die je terugkrijgt voor je werk is voor mij belangrijk, want je zorgt voor iemands dierbare.” – Christianne, helpende plus bij QuaRijn.

Werken bij QuaRijn: dit betekent het voor jou
Zeg je ouderenzorg, dan zeg je QuaRijn. Wij zijn voorloper op het gebied van zorg en bieden alle vormen van ouderenzorg, zowel intramuraal als extramuraal. Cliënten in de gemeenten Bunnik, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede kunnen rekenen op een breed pakket aan wonen, welzijn en zorg. Dit doen wij met zo’n 1.600 medewerkers en 600 vrijwilligers.

Wat wij nastreven? Onze slogan zegt het al: ‘dichtbij in zorg’. Wij staan voor onze cliënten omdat ze de beste zorg verdienen. Dit doen wij onder andere door continu te kijken waar we kunnen verbeteren en vernieuwen, maar ook door te investeren in scholing. Want wij staan ook dicht bij jou. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij jezelf kunt ontwikkelen en stimuleren jouw ambities om door te groeien. Kortom, aandacht voor de cliënt en aandacht voor jou.

Je komt te werken op de afdelingen Vossenbos en Molenbos waar langdurige somatische zorg wordt gegeven, heerst een prettige en huiselijke woonomgeving voor cliënten die niet meer thuis kunnen wonen en behoefte hebben aan een verzorgende omgeving. Onze cliënten hebben een eigen kamer en kunnen verder gebruikmaken van een woonkamer met een huiselijke sfeer. Autonomie en een hoge kwaliteit van wonen en welzijn staan in onze zorg en begeleiding centraal. We stemmen samen met de cliënt af welke zorg en ondersteuning gewenst wordt.

Wie jij bent
Je bent van nature zorgzaam en geduldig. Net zoals je kunnen inleven in anderen. Bovendien vind jij respectvol handelen erg belangrijk. En waar je het voor doet? Voor de cliënt. Voor deze functie heb je verder nodig:

een diploma Helpende niveau 2 (Z&W 2).
jij mag medicatie uitdelen en toedienen. Dit is geen verplichting, wij zijn namelijk ook op zoek naar een helpende.
zelfstandig ADL- zorg kunnen uitvoeren.
ervaring als helpende of medewerker Zorg & Welzijn in de ouderenzorg. Geen verplichting, wel erg welkom.
Wat wij jou bieden

In de eerste plaats veel waardering voor jou. Voor deze parttime functie van 24 uur per week ontvang je daarbovenop:
een bruto maandsalaris van maximaal €
2.555,74
(functiegroep 25) volgens de cao VVT op basis van een 36-urige werkweek. Dit bedrag is exclusief toeslagen.
volop mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen.
een fijne werksfeer waarin we ook doen wat we zeggen.
een contract voor bepaalde tijd.
een meerkeuzesysteem aan arbeidsvoorwaarden dat je kunt inzetten voor jouw persoonlijke wensen. Wat dacht je van een fiets, laptop, pc, telefoon, sportschoolabonnement, weekendje weg of Bol.com-bonnen.

Informatie en meeloopdag
Vragen over de functie van helpende plus ? Neem dan contact op met Arnold Huijben, Recruiter via 06-82473425
of met Josien van Woerden, Recruiter via 06-13533069.
Wil je een dag meelopen en kennismaken met het werk en de fijne collega’s? Bel of app met Arnold of Josien zodat zij dit kunnen regelen.
Solliciteren naar deze superleuke baan
Solliciteer direct via de sollicitatiebutton.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Quarijn