Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

P&O Adviseur (met aandachtsgebied recruitment)

Ikazia - Rotterdam - 02-06-2022 Naar vacature  

Werk met je handen

Als P&O adviseur ben jij niet alleen de sparringpartner van de leidinggevenden in het ziekenhuis, maar ook van de recruiter. Naast jouw verantwoordelijkheid voor de facilitaire sector denk jij ook mee op strategisch recruitmentvlak en ben jij de applicatiebeheerder van ons recruitmentsysteem Carerix. Ben jij op zoek naar een dynamische functie in een middelgroot ziekenhuis waar oprechte interesse en onderlinge verbondenheid centraal staat?

Jouw afdeling

Als P&O adviseur werk jij op de afdeling P&O met 22 andere collega’s. De afdeling bestaat uit P&O adviseurs, personeels- en salarisadministratie, verzuim, functioneel applicatiebeheer HR pakketten en recruitment. Het is een professioneel, gedreven en betrokken team waar, naast het harde werken, plezier ook zeker centraal staat. Als team delen we onze kennis en ervaring met elkaar. Hierdoor kunnen we van elkaar leren en onze dienstverlening optimaliseren. We weten elkaar te vinden en zetten samen onze kennis en kunde in om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van onze patiëntenzorg. Ons team is gericht op verbetering: vanuit onze rol zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het Personeels- en Organisatiebeleid.

Jouw dag

Als P&O adviseur weet jij als geen ander wat er speelt. Coachen en adviseren doe je dan ook graag. Je luistert kritisch en bent de sparringpartner van de leidinggevenden binnen de brede scope van in-, door- en uitstroom van personeel. Het werk is geen dag hetzelfde. Je werkt zelfstandig binnen een team van 5 collega adviseurs. Iedere adviseur is verantwoordelijk voor een eigen sector. Jij zal verantwoordelijk zijn voor de sector facilitair. Hieronder valt de keuken, beveiliging, schoonmaak en logistiek. Een belangrijke sector voor het ziekenhuis.

We zijn betrokken bij wat er speelt op de werkvloer. Als adviseur is er voldoende ruimte om, wanneer je ziet dat het beter kan, met een voorstel te komen. Het vormt voor jou een uitdaging om beleid te vertalen in concrete doelen en acties. Je krijgt daarnaast de kans organisatie brede projecten te leiden binnen het vakgebied. Daarmee draag je bij aan de doelstellingen van de organisatie.

Naast jouw werkzaamheden als P&O adviseur:
  • Word jij ook de applicatiebeheerder van ons recruitmentsysteem Carerix;
  • Ben jij de sparringpartner van onze recruiter op het gebied van recruitment en optimalisatie van het proces.

Jij bent

Een P&O adviseur die graag de mouwen opstroopt en van aanpakken weet. In een middelgroot ziekenhuis ben jij in staat om op diverse niveaus samen te werken, maar ook zeker een goede gesprekspartner te zijn en goede relaties op te bouwen. Jij staat bekend als een adviseur die sociaal, punctueel en makkelijk benaderbaar is.

Verder bezit jij over:
  • Een hbo/wo opleiding in een relevante richting en heb jij ervaring met recruitment;
  • Een beschikbaarheid van 32 uur per week.
  • Ervaring met het leiden van projecten.

Voor jou

Wij bieden een uitstekend salaris (inschaling in FWG 55/60 afhankelijk van ervaring).
zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Dit betekent onder andere een eindejaarsuitkering en vakantiegeld ter hoogte van een maandsalaris. Daarnaast bouw je pensioen op bij PFZW en heb je naast vakantiedagen ook recht op PLB-uren.

Ons ziekenhuis is goed bereikbaar zowel per fiets, auto als per OV (op loopafstand van metro- en busstation Zuidplein). Parkeren is geen probleem. Je fiets zet je gratis in de afgesloten fietsenstalling voor het ziekenhuis. Je auto kun je parkeren in onze eigen parkeergarage of bij winkelcentrum Zuidplein voor € 3,00 per dag.

Eén van onze mooie arbeidsvoorwaarden is dat je de mogelijkheid krijgt om met belastingvoordeel een fiets aan te schaffen. Ook kan je bijvoorbeeld korting krijgen op een sportabonnement of aanschaf van een tablet of telefoon.

meer...Meer vacatures van Ikazia